<

Мер Нововолинська взяв участь у форумі щодо впровадження трансформації вугільних регіонів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:17 | 8.10.2021 / Нововолинськ / /
Перегляди
715
/ 1 коментар

Трансформація вугільних регіонів – урядова ініціатива, в рамках якої Нововолинськ може отримати фінансування на розвиток. Уже в наступному році очікуємо державної підтримки для розвитку соціальної інфраструктури, створення нових робочих місць у громаді.

Днями у Києві відбувся форум «Справедлива трансформація вугільних регіонів: від планів до дій!». У заході взяв участь міський голова Борис Карпус і його заступниця Юлія Лефтер, – повідомляють на сайті Нововолинса.

Разом з урядовцями, міськими головами вугільних регіонів, донорами програми, експертами змогли проговорити головні напрямки вугільної трансформації. Адже вона передбачає не тільки інвестиції, а й соціальну складову через створення нових робочих місць, підтримку родин шахтарів. А також енергетичний перехід – один з ключових елементів справедливої трансформації вугільних регіонів.

Міський голова Борис Карпус акцентував на важливості впровадження програми у Нововолинській громаді та сусідніх ТГ, в яких гірнича галузь була основним доходом бюджету.

«Сподіваємося, що в наступному році ми зможемо реалізувати більше корисних проектів, завдяки цій ініціативі Уряду», – підсумував Борис Карпус.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

6 Травня, Понеділок
5 Травня, Неділя