<

Денис Грищук з Нововолинська став переможцем Чорноморських ігор

12:33 | 15.08.2023 / Нововолинськ / , /
Перегляди
2848
/ 1 коментар

12-річний нововолинський співак Денис Грищук, який увійшов до фіналу нацвідбору Дитячого Євробачення, став переможцем Всеукраїнського пісенного благодійного дитячого фестивалю «Чорноморські Ігри».

Фестиваль проходив з 11-го по 13-те серпня. Цьогоріч він відбувся у Києві. Проведення фестивалю у столиці України стало вимушеним кроком, оскільки постійне місце проведення «Чорноморських Ігор»  – місто Скадовськ – знаходиться в тимчасовій окупації.

Про перемогу сина повідомила на своїй сторінці у фейсбуці його мама Тетяна. Вона зазначила, що дуже пишається успіхами своєї дитити.

“Великий молодець! Ми неймовірно щасливі, що в такому юному віці, ти отримав таку високу оцінку від жюрі фестивалю. Звичайно, без вчителя, що прокладає дитині цей нелегкий шлях, це було б неможливим. Дякуємо вам, Вікторія Венедиктова за титанічну працю з нашою дитиною”, – зазначила мама юного артиста.

Раніше мама Дениса розповіла БУГу, що на благодійному дитячому фестивалі «Чорноморські ігри», юний нововолинець заспіває відому українську пісню Володимира Івасюка «Мальви».

Як бачимо зараз, вибір пісні був вдалим. Та й саме її виконання теж було чудовим. Адже Денис здобув І місце в категорії хлопці 12-17 років.

Відео з репетиції

Зауважимо, що «Чорноморські Ігри» — наймасштабніший та найпрестижніший благодійний дитячий фестиваль на території України, що проводиться з 1998 року у місті Скадовськ Херсонської області, на березі Чорного моря. Цьогоріч на участь у вокальному конкурсі було надіслано 517 заявок з 25-ти областей України, а також з 12 країн світу, в яких зараз мешкають конкурсанти.

Телеверсія фестивалю буде показана у телемарафоні Єдині новини 26-го серпня о 21-й годині, 1, 9 та 16 вересня в ефірі музичного каналу М1.

Нагадаємо, 12-річний школяр з Нововолинська Денис Грищук зі 143 учасників потрапив у п’ятірку фіналістів нацвідбору Дитячого Євробачення.

У 2022 році талановитий хлопець брав участь у польському шоу «Голос країни», до нього повернулися усі судді. Перемогу тоді не здобув, але досвід отримав чималий. Також Денис спробував себе в акторській діяльності та встиг зіграти у двох мюзиклах: соліста у “Школі року” Ллойда Веббера та Професора Макса у “Санта 2. Глобальне потепління” в театрі опери та балету у Києві. Крім того, юний співак виступає на благодійних концертах на підтримку військових та співав для захисників у кількох військових частинах.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Травня, Четвер