<

Будівництво житла для біженців та оздоровлення дітей у Німеччині: у Нововолинську відбулася пресконференція з німецьким містом-партнером

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:45 | 26.05.2022 / Нововолинськ / , /
Перегляди
692
/ Коментарі відсутні

25-го травня у Нововолинській міській раді відбулась онлайн пресконференція з міжнародними партнерами. На заході було піднято чимало важливих питань та обговорили шляхи їх вирішення, зокрема говорили про будівництво нового житла для переселенців та оздоровлення діток у літніх таборах Німеччини.

Як зазначив мер міста Ноймюнстер Тобіас Бергман, їхнє місто прийняло понад 500 українських біженців, їх гостинно зустріли місцеві та створили комфортні умови проживання.

Для молоді організовують курси німецької мови та надають освіту дітям у дошкільних та навчальних закладах. Також місто Ноймюнстер готове прийняти до себе та оздоровити у літніх таборах 440 діток.

Міський голова Борис Карпус розповів про нові проєкти у Нововолинську, а саме будівництво житла для переселенців, яких зареєстровано уже понад 6 500 осіб. З 1-го червня планують початок робіт щодо підготовки земельної ділянки, на сьогодні місто домовляється про фінансування.

Нововолинські журналісти мали можливість познайомитись з міжнародними партнерами, вони розповіли про привітних жителів міста та історію Ноймюнстера.

.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

3 Травня, П’ятниця