<

Воїн 14 бригади вимагає знести радянський танк в Іваничах до Дня Незалежності

15:36 | 2.08.2023 / Іваничі / , /
Перегляди
3253
/ коментарів 16

Боєць 14 бригади імені князя Романа Великого Віктор Вілентко вимагає до Дня Незалежності знести радянський танк у Іваничах.

Про це він написав у соцмережі, передає Волиньюа.

«Доброї Усім Землякам та просто друзям ночі!!!! Ось настав перший день крайнього місяця літа, з чим і Вас вітаю!!! Прошу усіх, хто дійсно вболіває за нас, підтримати ініціативу по демонтажу пам’ятника совіцького танка в Іваничах до Дня Незалежності! Ініціативна група має виключно складатись з волонтерів та усіх тих, хто не на словах вболіває за Україну.. Разом Сила! Далі буде», – йдеться у повідомленні. 

Нагадаємо, Іваничі, через позицію очільниці громади Лідії Томашевської, лишилося окремою республікою в питаннях дерадянізації. Тобто таких дій у Іваничах не проводиться. Адже Томашевська наполягала на збереженні пам’ятників тоталітарних символів совєтщини в селищі.

Так, в Іваничах досі стоїть на п’єдесталі радянський танк, який нагадує про «освободітєлєй», «руській мір» і про «братні народи», які пішли війною на українські землі. Журналісти БУГу з’ясували, що танк в Іваничах стоїть даремно, адже не має до селища ніякого відношення.

Читайте також:




коментарів: 16
  1. Зберіться чоловік 20-50 та й просто розбийте, знесіть – Закон про декомунізацію дозволяє

        • А для знесення золотої зірки в Нововолинську екскаватор не потрібен…хочете побачи ти скільки “захисників” збіжиться?… Від поліції-до мера з насєлєнієм…

          • Ой що правда то не гріх…. Ще й найкращого хвотографа запросять щоб так з усіх ракурсів!

  2. Танк стоїть тому що так хоче Ліда!
    Може в неї колись романтичні побачення були під ним?))))

  3. Можна переробити пам’ятник пам’яті нашим мужнім Украінським танкістам що захищають Украіну !!і це буде реальна пошана нашим героям які воюють заУкраіну!

    • Тим більше що він направлений не на Берлін, як у всіх за стандартом, а на москву… впринципі непогана ідея

  4. Всім доброго дня. Скільки можна піднімати питання відносно танка. Кому він заважає. Для того, щоб його демонтувати, треба залучати спецтехніку. А це не мало коштує. Тим більше тане є історичною пам’яткою. І його неможна просто так знести, треба дозвола.
    Люди ,не ведіться на дешеві трюки.

    • Якби той танк ще їздив то ладно, відправити на потреби ЗСУ! А так , кому він нах здався! Хай собі стоїть, це ж просто пам’ятник, а пам’ять людей що у свій час воювали за іншу свою рідну державу так просто не стерти, то ж не H(S)DD, кувалдою не знищиш….

  5. Пану Вілентку велика подяка за те що він майже із початку війни вирішив стати на оборону країни, залишивши “хлібне” місце. Хай тепер розказують що хочуть про те чого він пішов, але крім нього одиниці в той час пішли, всі інші тут строчать з дивану і ховаються за спідницями, або взагалі здриснули, до речі в тому числі і його побратими по партії)))
    Однак при всій повазі до нього це питання НЕ НА ЧАСІ, і немає чого сіяти ненависть. Наші воїни успішно на даний час воюють на трофейних танках, і успішно ними нищать ворога. Але ж ніхто не кричить лишити танки, чи АК повикидати, бо вони теж не наші.
    Всьому свій час, заберуть той танк, якби він всі проблеми вирішив то так, а інакше це пустий дзвін, нікому не потрібен, так пописати тут чи де там ще.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок
28 Квітня, Неділя