<

В Іваничах хочуть звільнити двірників: Житлово-комунальне господарство – на грані ліквідації

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:12 | 20.08.2021 / Іваничі / /
Перегляди
1518
/ коментарів 5

Іваничівське Житлово-комунальне господарство опинилося у скрутній ситуації і вже понад півроку не може з неї вибратися. Наразі воно на грані ліквідації.

Нагадаємо, вже кілька місяців у Виробничого управління житлово-комунального господарства Іваничівської громади виникають проблеми з оплатою праці. Підприємство ледве зводить кінці з кінцями. В кінці травня в ЖКГ змінився начальник. Попередній Петро Крась, ніби то, звільнився за станом здоров’я, а на зміну йому прийшов колишній працівник поліції Олександр Істомін.

Однак, зміна керівництва підприємству не допомогла. З кожним місяцем ситуація лише погіршується. Працівники, стомившись чекати заборгованої за кілька місяців зарплати, звільняються. Про це говорять працівники ЖКГ. А також, намагаючись достукатись до керівництва громади, пишуть в місцевих фейсбук групах. Так, Mariia Marichka в своєму дописі, розміщеному в групі Підслухано Іваничі, нарікає, що незабаром не буде кому дбати за чистоту вулиць й благоустрій селища, збирати сміття і ліквідовувати прориви на водопостачанні.

За її словами, на підприємстві планують звільнити двірників.

“Працівники звільняються, бо немає фінансів, щоб утримувати сім’ї. Планується звільнення двірників. Якщо наше керівництво громади думає, що велика заробітна плата в 4000 у працівників, які збирають сміття по вулицях, то нехай самі виходять і виконують дану роботу, а також підмітають вулиці. А до цього йде, думаю, що з таким керівництвом в недалекому майбутньому на вулицях з мітлами побачимо керівника громади і його заступників”, – пише мешканка селища.

У коментарі до допису жителі селища пишуть, що вже зневірились у новому керівництві громади. І пропонують переймати досвід сусідніх ТГ, які навпаки зараз розвиваються.




коментарів: 5
  1. А чим ви думали хочеться запитати коли голосували за Томашевську?? ви вже забулись як вона була при януковичу і дороги навіть не чистили від снігу і не посипали??

  2. Та і взагалі: двірники– то совковий пережиток. Бордюри вже не красимо, то начорта те замітання? Шас шо головне? Шоб флагштоки повище та прапори побільше і кричалки погучніше.
    “Нам осталась одна забава–пальцы в рот да весёлый свист”

    • Да, Алєксандр Малінін певно якраз і мав на увазі іваничівських дворніків та бєспрєдєл керівництва жкх

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Травня, Четвер