<

Мешканцям аварійного будинку на вулиці Драгоманова у Володимирі планують придбати нове житло

14:05 | 8.12.2023 / Володимир / , /
Перегляди
3244
/ Коментарі відсутні

У Володимирі планують підтримати програму, згідно з якою, мешканцям двох квартир аварійного будинку на вулиці Драгоманова, 35 мають виділити кошти на купівлю нового житла.

Дане питання розглядали на комісії з питань ЖКГ, яка відбулась 4-го грудня, – повідомляють на сайті міста.

Серед іншого, на засіданні комісії з питань житлово-комунального господарства розглянули і підтримали програму, за якою будуть виділятись кошти на відселення мешканців двох квартир з аварійного будинку № 35, що на вулиці Драгоманова, і придбання їм нового житла. Питання розглядатимуть на майбутній сесії міської ради.

Нагадаємо, будинок давно у непридатному для проживання стані, перше його обстеження з цього приводу проводилось  ще у 2005 році. Висновки експертиз цього року також свідчать про загрози обвалу. Мешканцям квартир на Драгоманова 25 та 37, ще за часів покійного ексмера Петра Саганюка, обіцяли виділити нове житло, коли будували багатоповерхівку поруч, ці ж будинки планували знести. У 2010-му році п’ять сімей звідси переселили в сусідню новобудову. Проте лишилася частина людей, яким квартир не дали, вони досі проживають у жахливих умовах.

Читайте також:




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота