<

Скорочення в Іваничівській райраді: у заступника голови Мазурка заберуть зарплату?

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:19 | 15.12.2017 / Іваничі / /
Перегляди
6
/ коментарі 2

Під час сесії Іваничівської районної ради 15-го грудня депутати проголосували за скорочення 4-х посад у виконавчому апараті. 

У штаті Іваничівської райради скоротили посади радника голови та спеціаліста з юридичних питань.

Два відділи (земельний і комунальної власності) об’єднали в один – сектор з організаційних та майнових питань, – де також скоротили одну посаду, як і в загальному відділі.

Голова Андрій Бадзюнь повідомив, що у зв’язку зі скороченням штату окремим рішенням розглядатиметься питання про заступника Юрія Мазурка, а саме переведення його до роботи в нових умовах – на громадських засадах.

“Тягарем місцевого бюджету не збираюсь бути, я працюю на депутатів”, – заявив Мазурок.

Нагадаємо, що 28-го вересня 2016-го року на сесії Іваничівської районної ради депутати шляхом таємного голосування обрали Юрія Мазурка заступником очільника району. Кандидатуру “бютівця” на сесійному засіданні закликав підтримати Андрій Бадзюнь.




коментарів: 2
  1. Зі всіх цих обличь хочеться бачити лише одне:Дмитра Кузвєсова.Чому така людина не займає посаду в Іваничівській райраді?Чому там сидять люди ,які просто нічого не роблять і їм просто міняють вивіски над кабінетами?Так ми в цій політичній “ямі”будемо ще сидіти і сидіти.А чи заберуть зарплату в Мазурка чи ні ,мене особисто мало цікавить:він цілком забезпечена людина .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок