<

Бізнесмен, шахтар і вантажник Юрій Мазурок стає заступником голови Іваничівської райради

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:07 | 28.09.2016 / Іваничі / , , /
Перегляди
8
/ коментарів 18

28-го вересня на сесії Іваничівської районної ради депутати шляхом таємного голосування обрали заступника очільника району. Ним став єдиний кандидат на цю посаду Юрій Мазурок.

Голова райради Андрій Бадзюнь на початку сесійного засідання закликав підтримати кандидатуру “бютівця” Мазурка.

Пан Юрій, згадуючи власні життєві досягнення, розповів, що працював 20 років на шахті, потім зайнявся бізнесом, в якому допомогли хороші друзі та родина. Посаду вантажника, якою його наділила дружина у власному бізнесі, каже Мазурок, вже не займає, тому має багато часу, щоб працювати на благо району.

Новопризначений заступник відзначив, що завжди піклуватиметься про депутатів БЮТу у райраді та подякував за довіру голові Бадзюню.

img_7499

“Низько схиляю голову та прошу підтримки. Чому йду на заступника? Працював з людьми, мені дуже подобається ця каденція, на відміну від каденції минулої. Сюди прийшли всі молоді політики. Минули політичні баталії і тепер кожен депутат думає, як допомогти району і округу. Вважаю, що це краща позиція, яку підтримаю. Я прихильник ліберальної демократії, але й переконаний націоналіст, патріот своєї держави”, – з такими словами виступив Мазурок.

Проте не всіх переконав спіч “бютівця”: представники партії БПП взагалі відмовилися від голосування, бо були не згідні з даною кандидатурою. На їхню думку, заступником має бути молода перспективна людина.

Результат голосування – 20-й голос “за” – здивував і самого Мазурка, в чому він перед всіма зізнався.

“Вдячний депутатам, відверто кажучи, не чекав такого результату. Це означає, що я повинен працювати”, – підсумував він.

Згідно з чинним законодавством заступнику як посадовій особі присвоїли 8-й ранг, що відповідає 4-й категорії посади в органах місцевого самоврядування, та привітали квітами. А голова Андрій Бадзюнь, обійнявши, сказав, що працювати легко не буде. Хоча хто-хто, а обранці народу знають, що “патріотам своєї держави” та тим паче “націоналістам” для блага району море по коліна та гори по плечу.

img_7509




коментарів: 18
  1. Ойойой!!!Що це за цирк!!!!!!! То що вже найкраща каденція, то найкраща, правильніше “найкраще приручена”. Невже виборці цього всього не бачать і їм не соромно, кого повибирали? Якщо проаналізувати, що там є лише невелика кількість поважних людей, як справді розуміють, що таке депутатство і яке їх завдання у цьому залі, і взагалі перед обранцями. Решта всі сидять з коронами на голові, бо вони ж “депутати” і “служать” голові, як зазомбовані голосують за те, що їм «внесено в голову». А ми дивуємось з Росії, де народ вірить тільки в те що чує і в те що їм «насаджують». Абсолютно не компетентні люди, які спілкуючись в кулуарах говорять абсолютно бредові речі про питання, за які вони голосують, що диву даєшся. Що не сесія, то одна краща іншої. Жах!!!!!

  2. Голова – комбайнер, заступник – вантажник, депутати – вівці яких поганяють, отака в нас районна рада! І якоі діяльносі від них можна очікувати ??? Правду писали, що то рада всім радам рада!)))

  3. чому ми бідні-бо дурні.чому дурні -бо бідні.тепер Бадзюнь в районі буде робити то що йому заманеться

  4. Зверніть увагу, як щиро царь дивиться в очі на першому фото “вантажнику”,оце повага))))))))))))))))))

  5. Свобода+Батьківщина+УКРОП і це націоналісти називають-національною ідеєю :-) І хтось мене тепер переконає, що Свобода націоналістична партія (харкану в морду) та це партія бариг і торгашів?

  6. Зря я за цього жлоба голосував, воно чудо навіть могорич за посаду не поставило

  7. Михайло Волинець – неоднозначна фігура у політиці та житті простих робітників вугільної промисловості. Його амбіційні мрії про повернення у велику політику часто пролягають через підірване здоров’я шахтарів та прагнення до власного збагачення. А працює Волинець завжди на тих хто добре платить. Та непохитним залишаються його невдоволення міністрами палива та вугільної промисловості всіх часів. На цій посаді його влаштовує тільки особа з прізвищем Волинець.
    Кожну осінь, як тільки пройде сезон відпусток, Волинець починає під різними приводами виводити членів своєї профспілки на вулиці Києва, пікетує органи державної влади, перекриває дороги, дає прес-конференції, часто виступає на радіо і загалом використовує усі можливості для підвищення власного рейтингу. Із його полум’яних промов у мікрофон лунають слова на підтримку шахтарів, про виплату заборгованостей із заробітної плати, про покращення умов праці, некомпетентність органів влади та ін.
    Проте не всі знають,що брат профспілкового лідера – Анатолій Волинець, який обіймає посаду заступника директора ДП «Вугілля України» непогано заробив на схемах по перепродажу вугілля через зазначене підприємства ще за часів Януковича. Дане підприємство було створено як «прокладка» між шахтоуправліннями та корпорацією ДТЕК із метою перепродажу вугілля, звісно за завищеними цінами. Крім того, за час своєї роботи з 2013 року організацією було набрано кредитів на 6.2 млрд. грн. у вітчизняних та російських банках. Левова частка цих грошей пішла у кишеню «сім’ї» але частина осіла в руках сім’ї Волинців.
    В червні 2015 року ДП «Вугілля України» звернулося до Господарського суду Києва із заявою про банкрутство, а 8 серпня 2016 суд в рамках справи про банкрутство призначив арбітражного керуючого О.Холостого та відмовив у визнанні кредиторських вимог Сбербанку Росії на 205 млн.грн. Дуже зручна сума для списання на користь Волинців.
    Доречі, ДП «Вугілля України» знаходиться у будівлі Міністерства палива та енергетики України, куди М.Волинець постійно намагається пробитися на зустріч з Міністром, влаштовуючи протестні акції та блокуючи роботу державного органу. А після цього сідає у свій новенький позашляховик, «зароблений» за кошти профспілкових внесків і поїде до свого маєтку планувати нові вугільні схеми та мріяти про повернення у велику політику.

  8. Бадзюнь не справляється з роботою, йому важко і депутати виділяють йому радника заступника. саме цікаво що що все це за гроші які можна було потратити на ремоти доріг, або інші вкрай нагальні потреби, за рік роботи рада крім ремонту апартаментів та роздування міфу про єлектростанцію нічого не зроблено. Питання до депутатів, навіщо вибирали Бадзюня, а не Сапожніка людино з освітою та позитивним досвідом роботи,який може працювати без помічників з рівнем досвіду вантажника, маєте можливість виправити свою помилку, а то виборці зможуть виправити свою помилку з вами

  9. Юрій Олександрович!! Успіхів ВАМ у роботі .Ви є вихована людина ,ми всі ВАС підтримуємо

  10. Оксана там нічого не вирішує,а її свекруха це колишній член ПР яка часто їздила на антимайдан,а в даний час очолює спілку матерів АТО,громадську раду,і спілка АТОшників ,і радикальна партія- навіть якщо подивитись їхні засідання і хто писав там скрізь один почерк ,а зараз вона жваво підштовхує владу на будівництво памятника “новітнім героям”.А на дороги грошей немає.

  11. Люди не путайте “Праведне з грішним”, судити легко, а от визнати свої помилки не кожному під силу. Принаймні, Оксана завжди говорить те, що думає відкрито, а от за слова “лягла під Свободу” не мішало б відповісти по Закону.Хто не працює той не помиляється, і кінець-кінців не така вже й погана її свекруха, це для тих хто її не знає,а те що вона допомагає АТОшникам, вона робить від душі і по совісті.Не міряйте всіх зі своєї “колокольні” ви хоч раз спілкувалися з тими хлопцями, а я спілкувалася і знаю, вони цінують в цьому житті як ніхто – дружбу, братерство, порядність, людяність, любов до ближнього, радіють кожному прожитому мирному дню, понад усе люблять своїх МАТЕРІВ, ДРУЖИН і ДІТЕЙ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок