<

Іваничі: заступник голови райради Мазурок залишився на оплачуваній посаді

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:47 | 27.12.2017 / Іваничі / /
Перегляди
7
/ 1 коментар

Під час останньої сесії Іваничівської райради при розгляді проекту рішення “Про умови оплати праці заступника голови районної ради” депутати вирішили залишити Юрія Мазурка на оплачуваній посаді.

Нагадаємо, що раніше голова Андрій Бадзюнь повідомляв, що у зв’язку зі скороченням штату райради окремим рішенням розглядатиметься питання про заступника Юрія Мазурка, а саме переведення його до роботи в нових умовах – на громадських засадах.

“Тягарем місцевого бюджету не збираюсь бути, я працюю на депутатів”, – заявляв на сесійному засіданні заступник голови Іваничівської районної ради.

Як з’ясувалося, позиція, що Мазурок повинен волонтерити у райраді, не влаштовує обранців громади – депутатський корпус схиляється до того, що за роботу йому слід платити кошти.

На сесії за пункт “Дозволити Мазурку Юрію Олександровичу виконувати обов’язки заступника голови районної ради на громадських засадах” проголосували 13 депутатів із 26-ти (двоє утрималися від голосування), таким чином, рішення не було прийняте.

Більшістю голосів підтримали позицію оплатити працю заступника депутати “Свободи” та “Батьківщини”.

Нагадаємо також, що під час сесії Іваничівської районної ради 15-го грудня обранці громади проголосували за скорочення 4-х посад у виконавчому апараті.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

5 Травня, Неділя
4 Травня, Субота