<

Голова Іваничівської громади Лідія Томашевська «пригріла» ще одного посадовця з Нововолинська

Голова Іваничівської громади Лідія Томашевська працевлаштувала ще одного посадовця з Нововолинська. Цього разу йдеться про Романа Подлевського. Він замінив на посаді іншого нововолинця Олександра Громика, який нещодавно звільнився.

Відповідно до розпорядження селищної голови від 2-го листопада, Роман Подлевський призначений на посаду начальника відділу комунального майна та житлово-комунального господарства в селищній раді. Про це йдеться на офіційній сторінці селищної ради.

Нагадаємо, відділ комунального майна та житлово-комунального господарства  створили 15-го лютого на сесії, ліквідувавши при цьому відділ містобудування та архітектури. Очолив його заступник ексмера Нововолинська Віктора Сапожнікова Олександр Громик. Лідія Томашевська працевлаштувала його наприкінці лютого. Однак, вже через пів року Громик звільнився. Подейкують, що він не хотів відповідати за махінації своєї начальниці.

Тепер цей відділ очолив інший посадовець з Нововолинська – Роман Подлевський. Він – економіст за фахом. Закінчив Луцький державний технічний університет з відзнакою та Київський національний економічний університет.

Трудову діяльність розпочав  у Нововолинській об’єднаній державній податковій інспекції. Працював начальником відділу економіки Нововолинської міської ради та надалі генеральним директором Житлово-комунального об’єднання Нововолинської міської ради за часів Сапожнікова. Проживає у селі Гряди Нововолинської громади. Перед призначенням в Іваничівській громаді Роман Іванович працював директором КП «Комунальне господарство Поромівської сільської ради».

До слова, Іваничівський Центр первинної медико-санітарної допомоги очолив заступник ексмера Нововолинська Сапожнікова та колишній заступник голови Володимирської РДА, ексдиректор Нововолинської лікарні Андрій Сторонський. І це, не зважаючи на те, що він внесений до Реєстру корупціонерів.

Тож Роман Подлевський – вже третій посадовець з Нововолинська, якого працевлаштувала Томашевська.




коментарів: 8
  1. Ротація кадрів: Шумську та Пасевича в Нововолинськ, Сторонського і Подлевського – в Іваничі. :))) Без роботи не залишились.

  2. Хороший спеціаліст, вміє так затягувати питання що далі нема куди

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя