<

Заступник ексмера Нововолинська Олександр Громик звільнився з Іваничівської селищної ради

15:09 | 15.09.2023 / Іваничі, Новини / , /
Перегляди
4906
/ коментарів 10

Ексзаступник колишнього мера Нововолинська Сапожнікова Олександр Громик, який кілька місяців працював в Іваничівській селищній раді, звільнився.

Нагадаємо, голова Іваничівської громади Лідія Томашевська працевлаштувала Олександра Громика наприкінці лютого. Він очолив новостворений відділ комунального майна та житлово-комунального господарства в селищній раді. Проте 8-го вересня він звільнився. Про це БУГу стало відомо з власних джерел.

Окрім цього, на офіційній сторінці селищної ради оновили інформацію про апарат селищної ради. Відтепер там зазначено, що начальником відділу комунального майна та житлово-комунального господарства є Оксана Мельничук. До цього вона працювала в місцевому Центрі зайнятості.

Чому саме Громик звільнився і чи зробив він це добровільно, або ж за вказівкою Томашевської наразі невідомо.

Зауважимо, що останнім часом він займався здачею в оренду комунального майна, зокрема, тепломереж, через які опалюють комунальні установи селища: лікарню, дитсадочок, ліцей №1 та селищну раду. Наразі ними користується ТОВ «Аванті-Девелопмент». З цим підприємством в голови громади вже кілька місяців триває «енергетичний конфлікт». А також приміщення на вулиці Незалежності, 12а, в якому раніше знаходилась початкова школа ліцею №1. Однак аукціони на Прозорро чомусь так і не відбулись. А на останній сесії депутати досить бурхливо відреагували на повторне проведення торгів.




коментарів: 10
    • Хіба на А.Стронському світ клином зійшовся? Буде орати землю у Мовниках, сіяти-жати, молоти збіжжя і пекти хліб та годувати ним людей – фермерувати, одним словом. Екс-заступник НВ міського голови Ю.Єлєва пішов цим шляхом і в нього відмінно виходить.

      • Анатоль, а то з якого перепугу за Громика заступаєшся?) Не сміши, так і бачиться як він стане фермером

  1. Запахло повісткою і пішов тихенько з Іванич в штанцях з коричневим бекграундом і неприємним душком….

  2. Навідміну від Бугу людину погано знаю але від пісарєй буга ознайомлений куди і чого людина їде і звільнилася!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота