<

Очолив новостворений відділ: в Іваничах працевлаштували вже другого заступника ексмера Нововолинська Громика

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:10 | 22.02.2023 / Іваничі / , , /
Перегляди
8343
/ коментарів 12

Голова Іваничівської громади Лідія Томашевська працевлаштувала вже другого заступника колишнього мера Нововолинська Сапожнікова. Цього разу йдеться про Олександра Громика. Він очолив новостворений відділ комунального майна та житлово-комунального господарства в селищній раді.

Нагадаємо, нещодавно Іваничівський Центр первинної медико-санітарної допомоги очолив заступник ексмера Нововолинська Сапожнікова та колишній заступник голови Володимирської РДА, ексдиректор Нововолинської лікарні Андрій Сторонський. І це, не зважаючи на те, що він внесений до Реєстру корупціонерів й немає права займати таку посаду. 

А зараз робота в селищній раді найшлася і для іншого заступника Сапожнікова Олександра Громика. Щоправда деякий час він був заступником і нинішнього мера Нововолинська Бориса Карпуса і керував сферою ЖКГ у місті. Однак не справився зі своїми обов’язками й написав заяву про звільнення. У мерії Громик пропрацював з листопада 2005-го по липень 2021-го року. Він займав різні посади, починаючи з бухгалтера. Наразі Олександр Громик є депутатом Литовезької сільської ради від ПП “Європейська солідарність”.

В селищній раді Іванич Громик очолив відділ комунального майна та житлово-комунального господарства, який створили 15-го лютого на сесії, ліквідувавши при цьому відділ містобудування та архітектури. Тепер створюється враження, що структуру селищної ради змінили спеціально для нього.

21-го лютого Олександра Громика представили колективу. Окрім цього, інформація про його призначення вже розміщена на офіційній сторінці селищної ради.

До слова, Олександр Громик – є сином Івана Громика, який свого часу був заступником голови Іваничівської райради Анатолія Стадніка, а згодом, працював заступником голови райдержадміністрації – Лідії Томашевської.




коментарів: 12
  1. А коли і де конкурс було оголошено? Чи то комусь баланди тюремної впертохочеться? Тут вже декому до самої смерті тюремного сроку має вистачити, безбідна старість, свого роду))) В Іваничах є багато толкових людей, які на жаль без роботи. Пан Громик видно Новік а рівень Європи вивів, тепер це ж і Іваничі очікує!

    • Іваничі вже нижче теперішнього рівня точно не опустяться, не переживай так.
      А вот шо баба ліда чудить без відчуття берегів – це точно!

  2. Недавно писали що там було два нероби які з роботою не справлялись, тому цей відділ перейменували і їх перевели в новостворений, а очолив цей відділ третій…… ну ви зрозуміли хто. Як би ви після таких нововведень назвали такий відділ?
    P.S. До речі про нероб не мною придумано, а офіційними особами селищної ради прокоментовано про причини ліквідації відділу.

  3. КПСС кермує, стара комуно-КГБістська гвардія часів СССР. Думаєте, вони кудись поділись? Чи вимерли? Глибоко помиляєтеся.

    • То ж ваша писанина і є прекрасним доказом шо ше не всі комуняки-комсомольці повимирали

      • Поцілуйте свого партійного квитка, а заодно і власних “господарів” взасос, в дупу!

        • О! Ше один доказ шо ви таки комуняка-комсомолець :)
          Ностальгуєте за описаними вами процесами?

  4. Одна з того відділу навіть профіль в фейсбуці на москальській назвала Лилия. Бідолаха до сих пір українську не вивчила, чи це свідомо так? Це таких вумних зі старого в новий попереводили…..

  5. Прийміть мої співчуття Іваничі!
    Весь мусор з Нововолинська викинули в іваничі!)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота