<

Топ-5 найпопулярніших наборів Lego цього року

15:11 | 27.10.2024 / Статті / /
Перегляди
53
/ Коментарі відсутні

Лего вже давно перестало бути дитячою іграшкою. Сьогодні ці конструктори обирають не тільки малюкам, а й дорослим. Оскільки доведено, що вони розвивають увагу, фантазію, креативність.

Набори данського бренду допомагають втілити в життя всі свої фантазії та сконструювати власний архітектурний шедевр. Тому якщо ви шукаєте ідеї для цікавого подарунка або хочете порадувати дитину, пропонуємо звернути увагу на найкращі набори Lego – Будинок Іграшок.

Огляд найпопулярніших конструкторів Лего

Сьогодні серед безлічі варіантів, варто звернути увагу на наступні набори Lego:

  • Harry Potter Замок Гоґвортс — набір, який розрахований на дітей від 16 років і старше. Він містить понад 6000 деталей і є справжньою мрією для всіх фанатів казкового хлопчика. В наборі ви знайдете мініфігурки головних персонажів Гаррі, Герміони, Рона та інших героїв, а також всі необхідні деталі, щоб зібрати замок, вежу з годинником, хатинку Хагріда, Гримучу вербу та інші локації. Зверніть увагу, що всі набори Лего сумісні між собою, тож ви можете об’єднати декілька комплектів між собою. 
  • Duplo Паровоз — конструктор, який підійде малюкам від 2 до 5 років. Якщо ви починаєте знайомити дитину зі світом Лего, зверніть увагу на паротяг з рейками, аксесуарами та мініатюрними персонажами. З ними так весело та цікаво грати. А ще набір виготовлений з великих блоків, тож він є повністю безпечним для вашого малюка. 
  • Technic Ferrari Daytona SP3 — комплект, який варто обрати для людей від 18 років. Він входить до серії Technic і дозволяє зібрати точну копію гоночного авто з більше ніж 3000 деталей. Тут є не тільки кузов машини, а ще й двигун V12, коробка передач та кермове управління. Набір стане чудовим вибором для колекціонерів, а також підлітків чи дорослих, які захоплюються швидкісними авто. 
  • City Вантажний потяг — конструктор, який сподобається дітям від 6 років і старше. Якщо вашій дитині подобається транспорт та інтерактивні ігри, обов’язково зверніть на нього увагу. В набір входить електричний потяг з вантажними вагонами, дистанційне управління по Bluetooth, різноманітні аксесуар, які використовуються на залізничних станціях та мініфігурки працівників. Окрім того, в коробці ви знайдете рейки, по якім може курсувати потяг. 
  • Star Wars Millennium Falcon (Сокіл Тисячоліття) — один з найбільших та найдетальніших наборів серії Зоряних Війн. В нього входить понад 7500 елементів, за допомогою яких ви можете зібрати культовий зореліт. Окрім космічного деталізованого транспорту, в коробці ви знайдете головних персонажів саги — Хана Соло, Чубакку, Принцесу Лею та інших. Якщо ви не знаєте, що подарувати хлопцю 15-16 років, зверніть увагу на цей конструктор. Він стане чудовим презентом для фанатів всесвіту Зоряних війн. 

Звісно ви можете обрати й інші набори данської компанії. Тим більше асортимент її продукції нараховує тисячі різноманітних наборів.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *