<

Як вибрати й де вигідно замовити терасну дошку

18:19 | 17.10.2024 / Статті / /
Перегляди
75
/ Коментарі відсутні

Для облаштування відкритого простору поруч із будинком, рестораном або басейном найчастіше вибирають терасу. Це додатковий простір для відпочинку на свіжому повітрі, де можна проводити час із друзями й рідними, працювати та займатися улюбленими справами.

Для облаштування такого простору знадобиться міцний, гарний, стійкий до вологи та різних атмосферних впливів матеріал. Чудовим вибором стане ДПК, або деревно-полімерний композит. Замовити його в різних кольорах та варіантах виконання зручно в компанії Woodmart.

Як оцінити зовнішній вигляд та якість ДПК

Перш ніж купити терасну дошку, майбутньому власникові хочеться оцінити її, переглянути різні зразки. Це неможливо, якщо замовляти матеріал онлайн, адже тільки фотографій в інтернеті недостатньо для вибору. Компанія Woodmart дає можливість спочатку краще ознайомитись із деревно-полімерним композитом до оформлення замовлення.

Тут можна скористатися послугою доставки зразків, тобто на вказану адресу надсилають невеликі частини дощок. Менеджер підбере та запакує потрібні варіанти, а потім організує доставку в будь-яку точку світу. Після отримання зразків клієнт зможе на власні очі побачити, як виглядає матеріал, оцінити його текстуру. Для цього також можна відвідати шоурум фірми.

Варто зазначити, що сама послуга відправлення зразків у компанії Woodmart безкоштовна, потрібно тільки оплатити доставку згідно з тарифами перевізника. Крім того, можна скористатися виїзною презентацією – у такому випадку менеджер приїздить за вказаною адресою, демонструє зразки й допомагає вибрати оптимальний варіант.

Чому вигідно звертатися до компанії Woodmart?

Ця організація займається не тільки продажем терасної та фасадної дошки, але й надає послуги з проєктування, будівництва, проводить інженерні розрахунки, реставрацію вже побудованих раніше терас. Компанія працює з 2010 року, за цей час вона відкрила виставкові салони в Україні та Польщі, уклала 49 контрактів із виробниками.

Зараз Woodmart – це велика організація, команда професійних менеджерів, дизайнерів, будівельників, проєктувальників. Працівники беруть на себе відповідальність за кожен етап виконання роботи, після завершення прибирають сміття, а також надають послуги з обслуговування.

Купувати композитну дошку в каталозі Woodmart – це означає отримати наступні переваги:

  • замовити повний комплекс послуг з облаштування тераси, паркану, фасаду й не хвилюватися про вчасне та якісне завершення об’єкта;
  • у разі потреби придбати тільки матеріал, а також звернутися до професійних інженерів для проведення замірів перед монтажем;
  • скористатися допомогою менеджера у виборі найкращих матеріалів відповідно до свого бюджету й побажань;
  • отримати гарантію на встановлені матеріали та проведені роботи з точним виконанням усіх зобов’язань;
  • скористатися послугами з професійного клінінгу й догляду для підтримки привабливого вигляду та текстури матеріалу.

Якщо хочеться облаштувати гарну терасу, що прослужить довго, буде стійкою до вологи й атмосферних впливів, варто звернутися до компанії Woodmart. Тут надають повний комплекс послуг із будівництва, допомагають вибрати найкращий матеріал і займаються обслуговуванням об’єктів.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *