<

Помер ексучасник гурту «One Direction» Ліам Пейн: він упав з балкона свого номера в готелі

09:30 | 17.10.2024 / Новини / /
Перегляди
123
/ Коментарі відсутні

16-го жовтня колишній співак гурту «One Direction» Ліам Пейн помер в Аргентині після падіння з третього поверху готелю в Буенос-Айресі.

Про це повідомляє BBC з посиланням на поліцію Буенос-Айреса, пише Суспільне.

Тіло Пейна виявили після того, як бригада швидкої допомоги відреагувала на виклик екстреної допомоги в елітному районі Палермо.

За даними поліції Буенос-Айреса, правоохоронці прибули на місце події за повідомленням “про агресивного чоловіка, який, можливо, був під впливом наркотиків і алкоголю”.

У внутрішньому дворі готелю поліціанти почули гучний звук, після чого там виявили тіло. Поліція розпочала розслідування.

Директор служби екстреної медичної допомоги Альберто Кресенті повідомив місцевим ЗМІ, що Пейн отримав “серйозні травми” і що буде проведено розтин. Кресенті відмовився відповідати на запитання про обставини падіння Пейн з балкона.

Міністерство закордонних справ Великої Британії підтвердило, що зв’язувалося з владою Аргентини “щодо повідомлень про смерть британця” без інших подробиць.

На початку цього місяця Ліам Пейн відвідав аргентинський концерт свого товариша з “One Direction” Найла Хорана. А за кілька годин до смерті Пейн написав у Snapchat: “Це чудовий день тут, в Аргентині”.

Після того, як з’явилася новина про смерть співака, біля готелю в Буенос-Айресі почали збиратися фанати. Через що поліція огородила вхід до будівлі.

Ліам Пейн народився 29 серпня 1993 року, двічі ставав учасником британського телевізійного шоу “X Factor” — у 2008 та 2010 роках. Разом з Найлом Хораном, Зейном Маліком, Гаррі Стайлзом та Луї Томлінсоном став засновником гурту One Direction.

Гурт записав чотири альбоми номер один у Великій Британії та чотири топові сингли, а також очолив чарти по всьому світу. У 2015 році гурт розпався.

У 2017 році Пейн дебютував з сольним синглом “Strip That Down”, який посів третє місце в офіційному британському чарті, а його співпраця з Рітою Орою над піснею “For You” із саундтреку до “П’ятдесяти відтінків свободи” також потрапили до топ-10.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

17 Жовтня, Четвер