<

Україна зіграла важку нічию з Чехією у Лізі Націй

12:10 | 15.10.2024 / Новини / , /
Перегляди
28
/ Коментарі відсутні

14-го жовтня у польському Вроцлаві відбувся матч четвертого туру Ліги націй УЄФА, в якому збірній України протистояла національна команда Чехії.

Поєдинок завершився із рахунком 1:1, пише Українська правда. Чемпіон.

Перший тайм пройшов на зустрічних курсах. Однак більше пощастило чехам, які використали свій момент після подачі кутового. Лукаш Черв влучно пробив з-за меж штрафного майданчика (0:1).

Зазначимо, що під час гольової атаки чехів травмувався український півзахисник Олексій Гуцуляк, який зіткнувся головою з Томашом Соучеком та покинув поле на ношах. Його замінив Олександр Зубков.

“Синьо-жовті” відповіли на початку другої половини гри. Центральний захисник збірної Чехії Ладіслав Крейчі зіграв рукою у штрафному майданчику, коли намагався закрити м’яч від Юхима Коноплі. Арбітр після перегляду ВАР призначив пенальті, яке холоднокровно реалізував Артем Довбик (1:1).

Гравці України намагалися розвинути свій успіх, проте ударам Михайла Мудрика, Романа Яремчука та Олександра Зубкова бракувало влучності.

Українська збірна продовжує залишатись на останньому рядку в турнірній таблиці групи з 4 очками в активі. Чехія з 7 балами очолює квартет, у Грузії та Албанії по 6 очок.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

15 Жовтня, Вівторок