<

Розповіли, як працюють військові логісти 14 бригади

18:21 | 12.10.2024 / Новини / /
Перегляди
87
/ Коментарі відсутні

Підрозділи логістики 14 окремої механізованої бригади нині готують усю техніку до осінньо-зимового періоду і прокладають нові маршрути, щоб оперативно доставляти побратимам на передову паливо, боєприпаси, техніку і продовольство.

11-го жовтня, у День фахівців логістичного забезпечення, в 14 омбр розповіли, як працює підрозділ, пише Суспільне.

Олексій служить водієм паливозаправника майже з початку повномасштабного вторгнення. Чоловік каже: нещодавно, під час чергового виїзду, його авто стала ціллю росіян, але серйозних ушкоджень вдалося уникнути.

“Був потужний вибух, аж у вухах задзвеніло, — пригадує військовий. — Глянув на автівку – клуби диму, запах порохів. Осколками нам посікло бочку і з неї почало витікати паливо. Затулили дірки щепками. Доїхали, злили хлопцям на передовій пальне і своїм ходом рушили на базу”.

Автомобіль після того обстрілу, говорить Олексій, вдалося відремонтувати.

В бригаді зазначили, що небезпеку на передовій та в тилу підрозділи логістики відчувають постійно. Їм доводиться краще маневрувати, вигадувати нестандартні рішення. Їздять вночі, вимикають фари, встановлюють засоби електронної протидії.

“Логістика — своєчасне забезпечення наших підрозділів. Це ніби кров людини, яка безупинно циркулює і доставляє кисень по всьому тілу. Так і в нашій роботі. Ми транспортуємо паливо, заправляємо бойову техніку, підвозимо боєприпаси аби хлопці на фронті мали маневреність і вогневі спроможності”, — каже логіст Кирило.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

12 Жовтня, Субота