<

Ухилення від сплати податків на 45 мільйонів гривень: директору підприємства повідомили про підозру

08:44 | 12.10.2024 / Новини / , /
Перегляди
120
/ 1 коментар

Директору одного із підприємств на Волині оголосили підозру в ухиленні від сплати податків у особливо великих розмірах. Йдеться про понад 45 мільйонів гривень.

Про це повідомили в Офісі Генерального прокурора.

За даними слідства, керівник підприємства налагодив виробництво технічного спирту. В січні та лютого 2024 року продавав технічний спирт під виглядом універсального органічного розчинника, що не входить до акцизної групи товарів.

Операції з продажу оформлювалися документально. У такий спосіб, кажуть в Офісі Генпрокурора, директор мінімізовував податкові зобов’язання і держбюджет недоотримав 45,1 млн грн акцизного податку.

Під час обшуків слідчі вилучили понад 130 тисяч літрів спирту, 38 тисяч літрів розчинника і необліковану готівку: долари, євро та гривню в еквіваленті понад 35 мільйонів гривень.

Досудове розслідування триває. У разі доведення вини директору підприємства загрожує штраф від 15 тисяч до 25 тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна.




один коментар
  1. Деякі служби деякої посадової правоохоронної особи затримали деякого керівника деякого підприємства за підозрою в деякій незаконній діяльності.
    Дуже змістовно деяк поданий деякий матеріал.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

12 Жовтня, Субота
11 Жовтня, П’ятниця