<

Звільнили заступницю мера Володимира

20:51 | 10.10.2024 / Володимир / /
Перегляди
222
/ Коментарі відсутні

У Володимирі підтримали складання повноважень заступниці міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Любов Саць, яка написала заяву на звільнення.

За відповідне рішення проголосували депутати на позачерговій сесії 10-го жовтня.

Нагадаємо, Любов Саць написала заяву від 4-го жовтня 2024 року про складення повноважень та звільнення із посади заступниці міського голови Володимира з питань діяльності виконавчих органів ради.

Тож депутати підтримали дострокове припинення повноваження заступниці міського голови та звільнили Саць Любов із займаної посади за угодою сторін від 15-го жовтня. Також її виключили із персонального складу виконавчого комітету Володимирської міської ради.

Раніше на брифінгу міський голова Ігор Пальонка, коментуючи інформацію про звільнення Любові Саць, зазначив, що на її місце нову людину не призначатиме, а розділить повноваження між чинними заступниками Ярославом Матвійчуком та Андрієм Гудимом.

До слова, у 2021 році, жінка пішла у декретну відпустку, у жовтні того ж року в неї народився син. Заступницею Любов Саць обрали після виборів у листопаді 2020 року.

Посадовиця з 2011-го року працювала в органах самоврядування, перший масштабний проєкт, який реалізували в місті – це міжнародний проєкт “Чиста вода на Побужжі”. У 2015 році Любов очолила відділ проєктної діяльності та міжнародного співробітництва міськвиконкому.

Читайте також:

УЖК Володимира знову залишилося без директора




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

10 Жовтня, Четвер