<

В Україні відбудеться національний тест з медіаграмотності

03:07 | 11.10.2024 / Новини / /
Перегляди
11
/ Коментарі відсутні

В Україні проведуть національний тест з медіаграмотності, щоб перевірити наскільки українці й українки стійкі до маніпуляцій та дезінформації.

Цьогоріч тест можна буде пройти протягом четверга 17-го жовтня з 8:30 до 23:59. Про це повідомили на фейсбук-сторінці проєкту «Фільтр».

Тест складатиметься з 25 питань і 5 тематичних блоків. 

Після проходження учасникам автоматично висвітиться результат, правильні відповіді опублікують 18-го жовтня на сайті Фільтра.

Пройти тест можна лише 1 раз – учасники та учасниці, які завершать тест декілька разів, не зможуть претендувати на подарунки. 

Тест буде відкритий на сайті й після 17-го жовтня, але претендувати на призи зможуть лише ті учасники та учасниці, які пройдуть його саме в цей день.

Переможців тесту оголосять 22-го жовтня у соцмережах та на сайті Фільтра, також їм прийде сповіщення на електронну пошту з проханням повідомити дані для відправлення подарунків. 

Якщо учасник не відповість на лист протягом двох тижнів, він не зможе претендувати на подарунок. Лист може потрапити у спам, тому слід перевірити також й цю теку.

Національний тест з медіаграмотності – це частина заходів, присвячених Глобальному тижню медіаграмотності, який відзначають у всьому світі 24 – 31 жовтня. 

Національний тест з медіаграмотності був започаткований у 2022 році та проводиться вже втретє, об’єднуючи українці довкола теми медіаграмотності.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

11 Жовтня, П’ятниця
10 Жовтня, Четвер