<

Подорож до Сінгапуру: що потрібно знати майбутньому туристу?

18:33 | 9.10.2024 / Статті / /
Перегляди
35
/ Коментарі відсутні

Країна Сінгапур є островом за своєю суттю, де є велика кількість дивовижних місць, визначних пам’яток та правил. Контраст буде видно з перших хвилин, тому потрібно заздалегідь морально підготуватися до подорожі та вивчити кілька унікальних факторів про країну.

Віза

Варіантів два – відкрити транзитну візу і бути на території країни до 96 годин або отримати звичайну візу і залишатися набагато довше. У першому випадку документ видається в транзитній зоні країни, але необхідно мати квитки, що підтверджують, або візи до третьої країни. Коли відкривається звичайна віза в Сінгапур для українців, є можливість перебувати в країні понад 4 дні. Оформлення краще довірити професіоналам із SOleks, щоб гарантувати подорож без проблем.

Транспорт

Якщо розглядати сінгапурський аеропорт Чангі, то варіантів дістатися міста не так мало:

  1. Потяг. Станції знаходяться за кілька кроків від терміналів 2 і 3. Оптимальним варіантом буде станція Tanah Merah, де необхідно сісти на поїзд і дістатися центральної частини міста. Квитки продаються на будь-якій станції;
  2. Автобус. Щоб доїхати в аеропорт або з нього, необхідно користуватися автобусними маршрутами 36 і 36А. Поїздка в один бік коштує 2,5 доларів. Зупинки є у терміналах 1, 2 та 3. Здачу водій не дає, тому потрібно заздалегідь підготувати необхідну суму;
  3. Таксі. Біля кожного терміналу є відповідні паркування таксі. Поїздка до міста коштуватиме від 20 до 40 доларів.

У поодиноких випадках допускається оренда авто, щоб була можливість відвідати якнайбільше пам’яток за одиницю часу.

Пляжний відпочинок

Для створення комфортних умов пляжного відпочинку підготовлений цілий острів Сентоза. Представлені будь-які варіації пляжів. Палаван використовується для сімейного відпочинку, Siloso для тих, хто любить активний відпочинок. Але є романтичний варіант Танжонг.

Окрім самих пляжів на гострому є велика кількість парків, садів, музеїв, представлені шоу тварин, SPA-центри та багато іншого. Запропоновано і безліч історичних пам’яток у різних куточках країни та окремих островів.

Основні визначні пам’ятки Сінгапуру

У цій країні є чим зайнятися та що подивитися. Найкраще одразу поїхати до етно кварталів, де буде можливість потрапити на якусь подію та побачити традиції цього народу. Непогано вибрати подорож такими датами, щоб потрапити на Китайський Новий рік, фестиваль човнів-драконів та інші святкування.

Ще одне унікальне місце – Сінгапурський зоопарк. Тут представлено багато різних видів птахів, орангутангів та інших тварин.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *