<

На Камінь-Каширщині у 36-річного дебошира вдома знайшли набої та вибухівку

18:12 | 8.10.2024 / Новини / /
Перегляди
49
/ Коментарі відсутні

7-го жовтня у Камінь-Каширському районі у 36-річного місцевого жителя виявили набої різних калібрів та понад чотири кілограми вибухівки.

Про це повідомили у пресслужбі поліції Волині.

“До поліції зателефонувала жителька одного із сіл Камінь-Каширського району. Жінка повідомила, що її чоловік, 36-річний місцевий житель, перебуваючи у стані сп’яніння, поводиться агресивно та вчинив сварку”, – йдеться у дописі.

Правоохоронці з’ясували, що чоловік зберігає на території домоволодіння заборонені предмети. Поліцейські, зокрема, виявили 40 набоїв калібру 7,62 мм, 1 патрон калібру 12,7 мм та понад 4 кг вибухівки.

На місце прибула слідчо-оперативна група, спеціалісти управління вибухотехнічної служби ГУНП у Волинській області. Виявлені боєприпаси вилучили.

Слідчі розпочали за цим фактом кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до семи років позбавлення волі.

Окрім того, за вчинення домашнього насильства на правопорушника поліцейські склали адміністративний протокол за ст. 173-2 Кодексу України про адміністративні правопорушення.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

8 Жовтня, Вівторок