<

Кабельне телебачення у Луцьку: які є пакети і тарифи

22:02 | 4.10.2024 / Статті / /
Перегляди
17
/ Коментарі відсутні

Кабельне телебачення — як маленьке віконце у світ подій, новин, розваг та фільмів. Для багатьох мешканців Луцька це чудовий спосіб провести вечір з родиною, переглядаючи улюблені серіали чи футбол. Але коли справа доходить до вибору пакету каналів – голова йде обертом: що обрати, де найкраща якість, які ціни? 

У цій статті ми розглянемо, яке є кабельне телебачення у місті Луцьк, дізнаємось про актуальні пакети та тарифи. Детально розберемо рішення від Volia. Цей провайдер перетворює кожен вечір перед телевізором на приємний досвід, завдяки своїм сучасним технологіям та чіткому зображенню. 

Що таке кабельне телебачення та як воно працює

Провайдер Volia пропонує кабельне цифрове телебачення. Тобто телевізійний сигнал передається через кабель (коаксіальний або оптоволоконний), але замість старого аналогового сигналу використовується цифровий. Завдяки цьому поєднанню зображення та звук стають набагато чіткішими, а сам зв’язок менш вразливий до перешкод.

Пакети та тарифи кабельного телебачення від Volia

Ви точно знайдете пакет для себе, бо провайдер Воля у Луцьку пропонує кілька варіантів.

Спробувати все і одразу

Пакет “Спробуй “Є все” підійде, якщо ви з тих, хто хоче спробувати одразу все. Більше 145 каналів: від Discovery до Setanta, від Cine+ до улюблених дитячих мультиків. І все це лише за 1,20 грн на перші 30 днів. Після першого місяця вартість буде 119 грн/30 днів, але ви точно встигнете оцінити всі переваги:

  • світові прем’єри і ТОП фільми в HD якості;
  • музичні, пізнавальні, спортивні канали;
  • підключення на 3-х різних пристроях одночасно.

Оплатити на рік вперед 

Пакет “Є все 365” — чудовий варіант для тих, хто не любить морочитися з щомісячною оплатою. Тут абсолютно ті ж понад 145 каналів, чудова добірка фільмів, мультфільмів та спортивних трансляцій – все, що потрібно, щоб не пропустити жодної цікавої події.

Вартість підписки — 1000 грн на 365 днів. Оплачуєте один раз і насолоджуєтеся цілий рік без турбот!

Преміальний пакет

Якщо ви хочете максимум від кабельного телебачення — тоді тариф “Преміальний” саме для вас. Тут зібрані не тільки всесвітньо відомі канали, але й ексклюзивні спортивні трансляції: бойові мистецтва, футбол, теніс, автоспорт та багато іншого. Улюблений футбольний клуб, Англійська Прем’єр-ліга, Бундесліга – усе це тут. Ціна – 299 грн/30 днів, але задоволення від перегляду безцінне.

Важливо! У Volia є вигідні тарифи, які поєднують домашній інтернет і телебачення. Тобто ви можете отримати одразу кілька послуг за привабливою ціною.

Зручні функції

Кабельне телебачення від Volia – це не просто канали, це ще й купа зручних функцій, які зроблять ваш перегляд ще приємнішим і комфортнішим.

  • Хтось подзвонив під час найцікавішого моменту фільму? Не проблема! Volia дає можливість поставити на паузу, перемотати назад, або навіть переглянути спочатку – тепер нічого не пропустите.
  • Хочете, щоб діти дивилися тільки безпечний та корисний контент? Просто увімкніть функцію батьківського контролю, і можете бути спокійними, що малеча дивиться саме те, що підходить їм за віком.
  • Забули переглянути улюблений серіал або пропустили важливу передачу? Завдяки функції ТВ Архів, ви можете переглянути передачі за останні 7 днів.
  • Дивіться свої улюблені шоу та фільми де завгодно! Volia пропонує можливість перегляду на смартфонах, планшетах, Android телевізорах та медіаплеєрах. Вмикайте свої улюблені канали навіть у дорозі чи на відпочинку.

Як підключитися

Підключитися до кабельного телебачення від Volia дуже просто. Можна легко оформити заявку прямо на сайті компанії — це найшвидший і найзручніший спосіб. 

Якщо ж вам більше подобається особисте спілкування, завітайте до найближчого Центру сучасних технологій Volia, де вам з радістю допоможуть з підключенням. Або просто зателефонуйте до call-центру.

Обирайте той спосіб, який вам зручніший, і насолоджуйтеся якісним телебаченням від Volia вже сьогодні!




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *