<

Волиняни цьогоріч сплатили вже понад пів мільйона гривень військового збору

09:02 | 3.10.2024 / Новини / /
Перегляди
17
/ Коментарі відсутні

Волиняни у січні–серпні 2024 року сплатили 511,2 мільйона гривень військового збору.

Про це повідомляє сектор інформаційної взаємодії головного управління ДПС у Волинській області.

В установі кажуть, що сума перерахованого до держбюджету військового збору в області на 47,1 мільйона, або на 10,1 відсотка перевищує показники минулого року.

«Основне джерело надходжень військового збору – відрахування із легально виплаченої заробітної плати. Тому кожен працівник, який має офіційне робоче місце, долучається до фінансування української армії», – наголошують у Головному управлінні ДПС у Волинській області.

Виконуючий обов’язки начальника Головного управління ДПС у Волинській області Сергій Лисеюк наголошує,що дбати про фінансування армії повинен кожен відповідальний громадянин держави. Тож якщо ви працюєте легально – щомісяця робите вагомий внесок в обороноздатність країни.

«Роботодавці, які використовують лише задекларовану працю, теж підтримують країну чесною сплатою податків і водночас піклуються про соціальний захист своїх працівників. Неофіційні робочі місця – це втрати бюджету та позбавлення найманих осіб соціального захисту від держави у разі настання страхового випадку», – каже він.

Також Сергій Лисеюк розповідає, що фахівці ДПС в межах компетенції вживають комплекс заходів, передусім роз’яснювального характеру з тим, щоб не допустити бюджетних втрат і порушення прав громадян на гідну оплату працю та соціальні виплати




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

3 Жовтня, Четвер