<

«Все, що не робиться – до кращого», – девіз, з яким йде по життю військовий 100 бригади

14:21 | 2.10.2024 / Новини / /
Перегляди
107
/ Коментарі відсутні

Пан Олександр понад 15 років пропрацював на заводі, був керівником структурного підрозділу, а згодом пов’язав своє життя із підприємницькою діяльністю та будував плани на майбутнє. Але все змінила клята війна, котру почав проти нашої країни північний сусід. Не роздумуючи, Олександр вирушив до військкомату, а згодом став до лав 100 омбр.

Будучи у війську, чоловік обрав собі позивний «Технолог», розповідають на фейсбук-сторінці громади.

«Спершу було навчання, далі тривалий час ми з побратимами виконували завдання із прикриття українсько-білоруського кордону, а в березні – вирушили під Бахмут», – розповів про свій бойовий шлях військовослужбовець.

Під час виконання бойового завдання поблизу Бахмута, «Технолог» отримав важке поранення. Після тривалого лікування та реабілітації Олександр повернувся до строю і нині обіймає посаду командира взводу роти забезпечення батальйону матеріального забезпечення. В підпорядкуванні «Технолога» перебувають кілька десятків бійців.

«Досвід, отриманий у цивільному житті, неабияк знадобився мені у війську. В першу чергу це стосується питання налагодження комунікації з підлеглим особовим складом. Поганих людей не буває. Є люди, на яких у нас не вистачає душевної потужності», – переконаний Олександр.

Після Перемоги «Технолог» планує зайнятися справою, котра буде приносити користь суспільству.

«Певною мірою, Перемога вже відбулася в нашій свідомості. Дивлячись на історію, українців постійно гнобили вороги. Зараз чимало людей навіть тут, на сході, починають спілкуватися українською мовою і усвідомлюють, що їм весь цей час промивали мізки. Перемога в першу чергу залежить від нас», – запевняє військовослужбовець.

Вдома на Олександра чекає велика родина: мама Лідія Феодосіївна, кохана дружина Надія, син Дмитро, троє сестер Оксана, Наталія та Світлана, а також брат Михайло.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Жовтня, Середа