<

Англійська онлайн для дітей – запорука успіху та розвитку

07:14 | 23.09.2024 / Статті / /
Перегляди
71
/ Коментарі відсутні

Вивчення англійської мови у форматі курсів – це найкраща інвестиція у дитину. Отримати хороший результат вдасться вже й зараз, якщо скористатися послугами професіоналів. Вони працюють в онлайн школі All Right, де готові запропонувати навчання для дітей. Процедура отримання нових знань ґрунтується не на заучуванні, а розумінні того, що дитині намагаються пояснити.

Майже всі заняття представлені як інтерактивні ігри. З їхньою допомогою здійснюється вивчення основ, правил формування словосполучень і речень, а також приходить розуміння того, як потрібно роз’яснюватись іноземною мовою. Також англійська онлайн для дітей проходить у рамках єдиного інформаційного простору з постійним доступом до навчальних матеріалів. Це дозволить будь-якої миті підтягнути ту чи іншу тему, або нагадати деякі моменти.

Переваги навчання для дітей

Виділяють кілька аргументів на користь професійного навчання:

  • визначення цілей та повна їх реалізація;
  • відсутність зубріння та нудних уроків;
  • підготовка до іспитів та тестування;
  • уроки зі зручним розкладом на комфортній платформі;
  • повне занурення у нове мовне середовище;
  • сучасні підходи до викладання.

Навчання доступне дітям з будь-яким рівнем знань англійської мови віком від 4 років. Формування вікових груп дозволяє підготувати оптимальну програму під їх поточні навички, запити та додаткові вимоги.

Методики навчання

Уроки проводяться виключно англійською мовою, щоб діти могли легко засвоювати цілі речення чи окремі слова. Ігрова методика включає пісні, ігри, перегляд мультфільмів і багато іншого. Кожен урок стане захоплюючим, цікавим та ефективним. Розмовні клуби за інтересами допоможуть дітям додатково зануритися у нове середовище та розвинути розмовні навички.

Програма навчання ґрунтується на Cambridge YLE. Це спеціалізовані стандарти навчання, щоб у майбутньому дитина без проблем здала міжнародні іспити. Особлива увага приділяється персоналізації навчання залежно від інтересів дитини.

Особливості проведення уроків

В онлайн школі All Right пропонується пакетне навчання, куди входять індивідуальні уроки, групові заняття у розмовних клубах, доступ до ігор, мобільного додатку, домашні завдання та підтримка протягом одного року. Для дітей віком до 8 років тривалість уроку 25 хвилин, а для дітей віком від 9 років – 55 хвилин. Вчителі контролюватимуть залученість дитини до навчального процесу та за необхідності коригуватимуть заняття для збільшення інтересу.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *