<

Після скандалу оголосили повторний тендер на реконструкцію реабілітаційного центру у Володимирі

13:37 | 25.06.2024 / Володимир / , /
Перегляди
601
/ Коментарі відсутні

Після того, як Антимонопольний комітет зобов’язав ТМО скасувати перший тендер на реконструкцію реабілітаційного відділення у Володимирі на вулиці Генерала Шухевича, через порушення законодавства, днями оголосили новий аукціон. Вартість робіт орієнтовно складатиме 102,3 млн грн.

Новий тендер оголосили 21-го червня, подавати пропозиції можна до 6-го липня. Замовником робіт виступає КП “Володимирське ТМО”

На реконструкцію передбачили 102 322 887 грн. За умовами аукціону, який підрядник запропонує найнижчу ціну та відповідатиме всім критеріям, той і буде переможцем.

Нагадаємо, до кінця нинішнього року у Володимирі на базі колишньої інфекційної лікарні планували збудувати реабілітаційний центр для військовослужбовців. Для пошуку підрядника на реконструкцію будівлі оголосили тендер, замовником якого є КП «Володимирське ТМО». Пропозиції учасників приймали до 9-го квітня, їх було всього 2 – від ТОВ-фірма «Кортакоз» та ТОВ «Укрбуд-Проект-Реконструкція». Результати електронних торгів оприлюднили 10-го квітня на платформі Прозорро

ТОВ-фірма «Кортакоз», що зареєстрована у Здолбунові Рівненської області, запропонувала виконати роботи за 96 495 048 гривень. Утім, цю пропозицію було відхилено. Зазначається, що фірма «не відповідала умовам технічної специфікації та іншим вимогам щодо предмета закупівлі тендерної документації».

Про намір укласти договір замовник повідомив другому учаснику, ТОВ «Укрбуд-Проект-Реконструкція», що пропонував свої послуги за більшу вартість – 102 284 234 гривні. Це підприємство зареєстроване у місті Бровари Київської області та має доволі сумнівну репутацію.

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ “УКРБУД-ПРОЕКТ-РЕКОНСТРУКЦІЯ” належить Давіду Кізіменку. Це донеччанин, який отримував підозри та виходив з-під варти під заставу, фірми якого перемагали в низці сумнівних тендерів на сотні мільйонів гривень.  

Фірма, яка запропонувала меншу ціну на 6 млн грн і програла торги, через помилку, яку їй не дав виправити замовник, подала скаргу до Антимонопольного комітету. Відповідно, Антимонопольний комітет України зобов’язав Володимирське ТМО скасувати результати тендеру на будівництво реабілітаційного центру




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Вересня, Субота