<

Після розголосу у багатоповерхівці Володимира поновили газопостачання

14:40 | 19.06.2024 / Новини / , /
Перегляди
278
/ 1 коментар

Волинська філія «Газмережі» прокоментувала скандальну ситуацію із відключенням газопостачання мешканцям багатоповерхового будинку на вулиці Ковельській, 138/2. Блакитне паливо у будинок знову подали.

Як зазначають у філії, у Володимирі 17-го червня їхні фахівці, під час проведення планових робіт із технічного обслуговування внутрішньобудинкових газових мереж нібито, виявили порушення «Правил безпеки системи газопостачання» у багатоповерхівці на вул. Ковельська, 138/2.

«У будинку на 68 квартир спеціалісти відключили від газопостачання 8 квартир. Виявили відсутність тяги в вентиляційних каналах трьох кухонь квартир, – розповів начальник відділу технічного обслуговування Волинської філії «Газмережі» Роман Шабала.

Газопостачання обіцяли відновити, якщо акти від спеціалізованих організацій на періодичну повірку ДВК (димовентиляційних каналів) люди нададуть і усунуть порушення.

Проте згодом повідомили, що 18-го червня газопостачання до будинку відновили.

Нагадаємо, напередодні мешканець однієї з квартир Володимир Музиченко, якого також відключили від газопостачання поскаржився у фейсбуці. Основною причиною відключення він назвав несплату мешканки квартири 53 за газ, через що відключили цілий стояк.




один коментар
  1. жителі дому, не будьте терпилами і подайте в суд на газовиків за самоуправство.
    там по-любому якась одна людина прийняла таке рішення і віддала розпорядження, шо говорить про її диктаторство і про перевищення повноважень.
    судіть гада!
    а жительці з 53ї квартири ВЕЛИЧЕЗНИЙ РЕСПЕКТ! тьотка з яйцями і у неї треба вчитися, просто не доходити до такого кардинального екстриму.
    у неї є головне – розуміння шо терпили своїми мовчазними платежами космічних тарифів спонсорують батальйон Монте Карло і вона не хоче бути до цього причетною.
    Низький уклін Вам, сусідко!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

6 Жовтня, Неділя