<

На аеродромах Бердянська й Луганська українські військові уразили 9 гелікоптерів та ще низку техніки рф

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:41 | 17.10.2023 / Новини / , /
Перегляди
90
/ Коментарі відсутні

У ніч проти 17-го жовтня Сили оборони України знищили 9 російських вертольотів різних модифікацій під час ударів по аеродромах у Бердянську та Луганську.

Про це повідомило Командування ССО ЗСУ.

Спецпризначенці розповіли, що отримали інформацію про використання окупантами аеродромів у тимчасово окупованих Бердянську та Луганську, а також про перебування там значної кількості авіаційної та спеціальної техніки, а також боєприпасів.

У межах операції DRAGONFLY («Бабка») інформацію перевірили та отримали підтвердження. Координати й необхідні дані передали для ураження підрозділам Сил оборони України.

Так, унаслідок атаки в ніч із 16-го на 17-те жовтня окупанти зазнали значних збитків. 

ССО ЗСУ повідомляють, що у Бердянську та Луганську були знищені:

  • 9 гелікоптерів різних модифікацій;
  • спеціальна техніка, яка була на аеродромах;
  • пускова установка ППО;
  • склад боєприпасів.

Також пошкоджено злітні смуги аеродромів. Як зазначається, склад боєприпасів у Бердянську детонував до 4 години ранку. А детонація в Луганську тривала до 11 години ранку. 

Втрати у живій силі противника становлять десятки загиблими та пораненими, а тіла досі дістають з-під завалів, повідомили у ССО.

Нагадаємо, у ніч на 17-те жовтня Збройні сили України завдали ударів по гелікоптерах та обладнанню російських окупаційних військ на аеродромах поблизу окупованих Бердянська та Луганська.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Жовтня, Понеділок