<

На Волині посилюють безпекові заходи на території незаконного видобутку бурштину

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:26 | 27.01.2016 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Два дні поспіль, 26 та 27 січня 2016 року, силовики, правоохоронці, керівництво Нацгвардії, ДСНС в області, екологічних служб, лісомисливського господарства збиралися у кабінеті голови облдержадміністрації Володимира Гунчика на засідання оперативного штабу.

На порядку денному – єдине, одначе важливе питання: запобігання незаконному видобутку бурштину на території області, зокрема, в лісах Маневицького р-ну, – повідомляє прес-служба ОДА.

Спершу присутні під час засідання штабу заслухали інформацію керівництва головного управління Національної поліції у Волинській обл. Як наслідок, детально обговорили стан справ із забезпечення правопорядку на території Маневицького р-ну загалом й у місцях незаконного видобутку сонячного каменю зокрема.

Рішення оперативного штабу – посилити заходи безпеки, залучивши при цьому додаткові сили правоохоронців, Нацгвардії, лісової охорони та громадських організацій. Варто зауважити, що забезпечуватимуть спокій у тамтешніх лісах не лише волиняни, а й працівники правоохоронних структур із інших регіонів України.

Разом із тим, голова облдержадміністрації, як керівник оперативного штабу, звертається до волинської громади, зокрема, жителів Маневицького краю, а також мешканців Рівненської області та Львівщини з проханням із розумінням поставитися до ситуації та необхідності впровадження додаткових безпекових заходів й у результаті не допустити випадків незаконного видобутку бурштину на території Волинської області.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок
29 Квітня, Понеділок