<

ЗСУ мали успіх у напрямку Вербового на Запоріжжі, – Генштаб

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:42 | 29.08.2023 / Новини / , /
Перегляди
61
/ Коментарі відсутні

У Генеральному штабі ЗСУ розповіли про успіх Сил оборони України в напрямку Вербового на Мелітопольському напрямку. Також українські бійці наступають південніше від Бахмута.

Про це йдеться в повідомленні Генштабу.

Так, ЗСУ мали успіх у напрямку Новоданилівка — Вербове на Запоріжжі. Наразі військові закріплюються на досягнутих рубежах, завдають вогневого ураження артилерією по виявлених цілях противника та здійснюють заходи контрбатарейної боротьби. 

Тим часом на Бахмутському напрямку Сили оборони продовжують вести наступальні дії південніше міста Бахмут, закріплюються на досягнутих рубежах.

Росіяни зі свого боку вели безрезультатні наступальні дії в районах Авдіївки та Мар’їнки Донецької області. Окупанти, за даними Генштабу, зазнають значних втрат в особовому складі, озброєнні та техніці, переміщують свої підрозділи та війська, активно застосовують резерви.

Окрім того, Сили оборони продовжують стримувати наступ російських військ на Куп’янському, Лиманському та Бахмутському напрямках. Противник вів безрезультатні наступальні дії в районі Кліщіївки Донецької області. Там зараз тривають важкі бої.

Нагадаємо, 28-го серпня стало відомо, що українські військовослужбовці звільнили від російсько-окупаційних військ село Роботине, що в Токмацькій міській громаді Пологівського району Запорізької області.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Жовтня, Понеділок