<

Комунальники Володимира впорядковують кладовища громади

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:35 | 12.04.2023 / Володимир / , /
Перегляди
315
/ Коментарі відсутні

11-го квітня працівники КП «Полігон» працювали на кількох локаціях. Двірники підприємства наводили лад на вулицях міста та зелених зонах, підбілювали квіткові тумби, що встановлені на головній площі міста.

Кипіла робота на території міських кладовищ – “Лодомирського” і “Федорівського”, повідомляють на фейсбук-сторінці підприємства.

Комунальники вивозили сміття, підбілювали браму на в’їзді, впорядковували території обох кладовищ.

Мешканцям міста, які нині активно прибирають місця поховання своїх рідних та близьких, нагадують, що сміття на кладовищах потрібно складувати у спеціально відведених місцях, де встановлені відповідні таблички. В жодному разі не можна викидати сміття між могилами, на сусідні поховання та на доріжки. Впорядковуючи могили, не створюйте незручності іншим та не засмічуйте територію кладовищ.

Роботи з впорядкування кладовищ на території громади тривають. Нагадаємо, наразі комунальне підприємство “Полігон” утримує та обслуговує 9 кладовищ Володимирської громади. Це “Федорівське”, “Лодомирське”, кладовища в селах Заріччя, Новосілки, Дігтів, Ласків, Вощатин та 2 (старе і нове) у селі Суходоли.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок