<

«Розібрався» із конкурентом: підприємцю з Поромівської громади, який ображав працівника хлібозаводу, присудили 51 гривню штрафу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:07 | 23.01.2023 / Іваничі, Новини / , /
Перегляди
2964
/ 1 коментар

Чоловіка з Поромівської громади, який вирішив «розібратися» зі своїм конкурентом, в результаті покарали за хуліганство. Щоправда, йому присудили лише незначний штраф.

Відповідно до матеріалів справи, 16-го грудня 2022 року приблизно о 09:20 по вулиці Миру в селі Осмиловичі Поромівської громади приватний підприємець, який є власником магазину, побачивши, як інший чоловік торгує хлібом з мікроавтобуса, вирішив прогнати його, аби не було конкуренції. Він ображав свого конкурента, всіляко обзивав, матюкався і погрожував фізичною розправою, а опісля ще й пошкодив лобове скло автомобіля, яким він керував, дверною ручкою. Про це йдеться у постанові Іваничівського районного суду.

Проти горе-підприємця порушили адміністративне провадження за ст. 173 КУпАП (Дрібне хуліганство).

У суді чоловік своєї вини не визнав. Він пояснив, що є приватним підприємцем, в нього є магазин, який здійснює роздрібну торгівлю продовольчими товарами. А того дня він, мовляв, став свідком торгівлі хлібом з білого мікроавтобуса і вирішив спитати у водія, чому той здійснює торгівлю хлібом. У результаті між ними й виник конфлікт. Він визнав, що нецензурно висловлювався на адресу працівника хлібозаводу, але заперечив, нанесення ним удару дверною ручкою по лобовому склу мікроавтобуса та спричинення матеріальних збитків підприємству.

Опитали в суді й місцеву мешканку, яка стала свідком цієї суперечки. За її словами, того дня вона хотіла придбати хліба, який привозили ТОВ “Володимир-Волинський хлібозавод”. Однак, побачила, що невідомий їй чоловік нецензурно висловлюється та погрожує фізичною розправою на адресу водія, після чого кинув дверну ручку в лобове скло білого мікроавтобуса, який почав виїжджати від місця торгівлі.

Суд, визнав чоловіка винним та призначив йому покарання – 51 гривню штрафу. Також підприємцю доведеться сплатити в дохід держави 496 гривень судового збору.




один коментар
  1. Розправа можливо і не дуже правильне рішення,але…. торгують з цієї машини не тільки хлібом,а й усіма крупами,олією на розлив.Стає даний бус біля кожного будинку. А податки місцевим підприємцям потрібно сплачувати. А де взяти гроші на податки якщо весь товар водій з даної машини приносить майже додому.І тому кожний вирішує проблеми як може!!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок
29 Квітня, Понеділок