<

Укроборонпром завершує розробку нового українського безпілотника

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:16 | 17.10.2022 / Новини / , /
Перегляди
191
/ коментарі 2

У держконцерні «Укроборонпром» натякнули, що завершують розробку українського ударного безпілотника з дальністю до 1000 кілометрів.

Про це Укроборонпром повідомляє у фейсбуці.

“Дальність — 1000 км, вага бойової частини — 75 кг. Завершуємо розробку.

Сьогодні Київ вчергове зазнав атаки ударних безпілотників “Герань-2”, відомих як “Шахед-136″. Більшість ворожих БПЛА були успішно знищені. На жаль, не всі”, – йдеться у повідомленні.

Як зазначили в установі, ЗСУ перемагають на полі бою, а тому атаки повітряними “мопедами” – ніщо інше, як агонія російської федерації. Залякування, терор цивільних мирних людей – їхні ниці методи.

“Укроборонпром працює у посиленому режимі з часу повномасштабного вторгнення. Ми практично нічого вам не розповідаємо (так треба, повірте), але це “нічого” успішно працює на полі бою, а ще деяке “нічого” раз за разом проходить успішні випробування”, – наголосили у дописі.




коментарів: 2
  1. А вісім років де був Оборонпром ,чи тоді не треба було розробляти нову зброю , тодіможна було наживатись на розкраданні а тепер давайте похвалимось і через рік може щось вийде . на передову паскуд з ржавим автоматом .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Вересня, П’ятниця
26 Вересня, Четвер