<

[ОНОВЛЕНО] Росіяни завдали ще один ракетний удар по Львову

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:28 | 26.03.2022 / Новини / /
Перегляди
1481
/ коментарі 2

26-го березня по Львову загалом завдали шість ракетних ударів.

18:55. У Львові сталося ще три потужні вибухи. Повітряна тривога зберігається. Про це повідомив мер Львова Андрій Садовий.

26-го березня в результаті двох ракетних ударів по Львову постраждали п’ятеро людей, влучань у житлові будинки не було.

Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

“Те, що можу розповісти станом на цю годину: сталося два ракетних удари у межах Львова.

Інформація про те, що було влучання у житловий будинок чи інші об’єкти інфраструктури не підтвердилася. За попередніми даними, постраждали п’ять людей”, – йдеться у дописі.

Козицький наголошує, що загроза ракетного удару ще зберігається.

“Залишайтесь в укриттях! Не ходіть по вулиці! Не фотографуйте нічого! Не читайте інформацію в анонімних телеграм-каналах і не поширюйте її звідти! Все, що можна повідомляти з міркувань безпеки, я повідомлю”,  – додає він.

Внаслідок обстрілу у Львові горить промисловий об’єкт:

В результаті ракетних ударів по Львову горить один із промислових об‘єктів, де зберігається паливо, – інформує мер Львова Андрій Садовий в соцмережах

“Внаслідок обстрілу горить один із промислових об‘єктів, де зберігається паливо. Житлова інфраструктура не постаждала. На місці працюють всі відповідні служби”, – йдеться у дописі.




коментарів: 2
  1. у Львові патрульні зупинили ублюдка у якого виявили відео та фото пересування наших військових. Також він мав фото паспортів чоловіків з Луганською реєстрацією та чимало контактів з російськими номерами. Також патрульні, прямуючи на місце потрапляння ракет, виявили чоловіка, який знімав момент польоту ракети і потрапляння її у ціль. У нього в планшеті теж виявили фотографії усіх блокпостів області. Цю інформацію він надіслав на два російських номери..

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок
29 Квітня, Понеділок