<
Інші розділи
Sinoptik - logo

Погода на найближчий час

Рецепти БУГу: карамельний чизкейк від бізнес-леді з Нововолинська Ірини Ващук

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:42 | 17.11.2021 / Нововолинськ / /
Перегляди
3041
/ коментарі 2

Існує багато різновидів чизкейку, але найсмачніший завжди той котрий ви приготуєте власноруч.

Власниця студії краси, підприємиця Ірина Ващук з Нововолинська поділилася у своєму інстаграмі рецептом чизкейку з карамеллю та горіхами.

Як приготувати чизкейк вдома

Інгредієнти:

  • Масло вершкове – 150 г.
  • Цукрова пудра – 65 г.
  • Яйце – 3 шт.
  • Мука – 200 г.
  • Вершковий сир (наприклад, Аlmette) – 180 г.
  • Маскарпоне – 250 г.
  • Цукрова пудра – 40 г.
  • Сметана 15% – 2 ст.л.
  • Вершки 33% – 40 мл.

Спосіб приготування:

  1. У міксері змішайте до однорідної маси 150 г вершкового масла та 65 г цукрової пудри. Додайте 1 яйце.
  2. Поступово додайте 200 г муки.
  3. Змастіть форму маслом та викладіть тісто.
  4. Далі збийте міксером вершковий сир, маскарпоне та 40 г цукрової пудри. Додайте 2 ст.л сметани та 40 мл вершків та 2 яйця.
  5. Сирну масу вилийте на основу з тіста.
  6. Випікайте чизкейк при температурі 160 градусів 60 хвилин.
  7. Охолоджений чизкейк заливаємо карамеллю і додаємо горіхи.
  8. Залишити в холодильнику на 12 годин.
  9. Смачного!

Рецепт карамелі можна знайти в Ірини Ващук в інстаграмі.

Про себе Ірина в інстаграмі розповідає, що обожнює готувати, придумувати нові смачні рецепти, також міняти всім відомі страви.




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

22 Листопада, П’ятниця