Рецепти БУГу: карамельний чизкейк від бізнес-леді з Нововолинська Ірини Ващук
Існує багато різновидів чизкейку, але найсмачніший завжди той котрий ви приготуєте власноруч.
Власниця студії краси, підприємиця Ірина Ващук з Нововолинська поділилася у своєму інстаграмі рецептом чизкейку з карамеллю та горіхами.
Як приготувати чизкейк вдома
Інгредієнти:
- Масло вершкове – 150 г.
- Цукрова пудра – 65 г.
- Яйце – 3 шт.
- Мука – 200 г.
- Вершковий сир (наприклад, Аlmette) – 180 г.
- Маскарпоне – 250 г.
- Цукрова пудра – 40 г.
- Сметана 15% – 2 ст.л.
- Вершки 33% – 40 мл.
Спосіб приготування:
- У міксері змішайте до однорідної маси 150 г вершкового масла та 65 г цукрової пудри. Додайте 1 яйце.
- Поступово додайте 200 г муки.
- Змастіть форму маслом та викладіть тісто.
- Далі збийте міксером вершковий сир, маскарпоне та 40 г цукрової пудри. Додайте 2 ст.л сметани та 40 мл вершків та 2 яйця.
- Сирну масу вилийте на основу з тіста.
- Випікайте чизкейк при температурі 160 градусів 60 хвилин.
- Охолоджений чизкейк заливаємо карамеллю і додаємо горіхи.
- Залишити в холодильнику на 12 годин.
- Смачного!
Рецепт карамелі можна знайти в Ірини Ващук в інстаграмі.
Про себе Ірина в інстаграмі розповідає, що обожнює готувати, придумувати нові смачні рецепти, також міняти всім відомі страви.
В ефірі рубрика “смачно з Бугом”.)
Прикольна жіночка!
Витвір мистецтва – так собі…