У Володимирі розповіли рецепт гарбузового лате, який покращить настрій в осінні пасмурні дні
Поки місто поринає в суцільний холод та пасмурний настрій, бариста Віталіна Колосюк вигадує нові рецепти напоїв з кави. Працівниця кав’ярні «Kava Avenue» у Володимирі поділилася з читачами БУГу, як варити гарбузовий лате.
Інгредієнти, які потрібні для напою:
- гарбузове пюре зі спеціями;
- еспресо;
- молоко;
- гарний настрій.
Рецепт:
На горнятко 300-400 мл. беремо приблизно 40 гр. гарбузового пюре, заварюємо еспресо і ретельно вимішуємо з пюре.
Далі наливаємо 200 мл. густо взбитого молока. І все – смачне осіннє лате готове.
“Похмурі дні”.
Дядя, випий горнятко гарбузового лате і все буде не так страшно