<

Складено 13 тисяч адмінматеріалів: поліція Волинської області проінформувала громадян щодо штрафів за порушення карантину

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:10 | 19.10.2021 / Новини / , /
Перегляди
1459
/ Коментарі відсутні

Із 10-го жовтня у Волинській області введено помаранчевий рівень епідемічної небезпеки.  Поліцейські постійно проводять роз’яснювальну роботу з громадянами та закликають неухильно дотримуватись вимог обмежувальних протиепідемічних заходів. 

Наголошується на дотриманні маскового режиму та соціальної дистанції. На правопорушників, що не виконують законних вимог поліцейських – оформляють адміністративні матеріали, інформують на сайті поліції Волинської області.

За порушення карантинних правил передбачена відповідальність у вигляді штрафу:

  • для громадян – від 17 до 34 тисяч гривень;
  • для посадових осіб – від 34 до 170 тисяч гривень. 

Перебування в громадських будинках, спорудах, громадському транспорті під час дії карантину без вдягнутих засобів індивідуального захисту тягне за собою накладення – від 170 до 255 гривень штрафу (постанова за ч. 2 ст. 44-3 КУпАП).

“Закликаємо волинян з розумінням поставитись до обмежувальних заходів, не нехтувати заборонами, адже вони необхідні для припинення розповсюдження небезпечного вірусу”,ь- звертаються працівники поліції.

З початку пандемії поліцейські склали понад 13 тисяч адмінматеріалів за ст.44-3 (порушення  правил щодо карантину людей) Кодексу України про адміністративні правопорушення:

  • 492 – за відмову від перебування  на обсервації;
  • 46 – на осіб, які порушили режим самоізоляції;
  • 110 – на керівників торгівельних закладів;  
  • 10 776  протоколів – за порушення маскового режиму, з них  22 за минулу добу.

Співробітники поліції здійснили майже 10195 перевірок осіб щодо дотримання правил самоізоляції, за результатами яких вивили та склали 32 адміністративних протоколи за ст.44-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок
29 Квітня, Понеділок