<

Футбол, волейбол, баскетбол та легка атлетика: розповіли за якими напрямками навчатимуть у спортивному ліцеї Володимира

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:52 | 10.10.2021 / Володимир / /
Перегляди
726
/ Коментарі відсутні

Ліцей «Центр освіти» у Володимирі, у перспективі трансформується у профільний спортивний ліцей. Планують що наступного року навчальний заклад уже матиме спортивну спеціалізацію. 

Про це стало відомо під час візиту до майбутнього ліцею голови обласної ради Григорія Недопада та депутатів, – повідомляють на сайті Волинської облради.

Керівник установи Валентин Вірковський зазначив, що до профілізації, яку передбачає освітня реформа, уже ведеться підготовка. Наступного року центр освіти, який зараз функціонує як загальноосвітній навчальний заклад, матиме спортивну спеціалізацію. Нині ж тут навчається майже півтисячі учнів, 150 з яких – займаються футболом на спортивному відділенні. Юні спортсмени – у лідерах всеукраїнських чемпіонатів.

Майбутня профілізація вимагає запровадження інших спортивних дисциплін, з якими уже визначилися – це волейбол, баскетбол та легка атлетика. Під що потребується формування кадрового потенціалу та матеріальної бази. Створення розширеної спортивної інфраструктури освітнього закладу, а також проєктно-кошторисну документацію і  проаналізували голова обласної ради та депутати. Визначилися, що фінансування на реалізацію домагатимуться у рамках президентської програми «Велике будівництво».

До слова, усі котли в ліцеї, крім одного, замінено на твердопаливні.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок
29 Квітня, Понеділок