Рецепти БУГу: паста на шпажках від нововолинської тренерки Надії Самох
Нововолинська тренерка Надія Самох поділилась з читачами своїм рецептом «пасти на шпажках». Ця страва надзвичайно легка у приготуванні та до вподоби діткам.
З начинкою для страви можна експериментувати, тому зберігайте собі у закладки рецепт справи для родини, що опублікувала на інстаграм-сторінці Надія Самох.
Як готувати «пасту на шпажках»
Інгредієнти:
- Макарони з твердих сортів пшениці – 250 г;
- Помідори – 150 г (можна замінити на томат);
- Вітчина – 100 г;
- Твердий сир – 150 г;
- Цибуля – 50 г;
- Сіль/перець/прованські трави.
Спосіб приготування:
- В кип’ячену, підсолену воду всипаємо макарони і відварюємо 7 хвилин. Потім потрібно злити гарячу воду і швидко промити під холодною водою.
- Поки варяться макарони, потрібно натерти сир, нарізати вітчину та цибулю. Помідори обдати кип’ятком і подрібнити в блендері, добавивши сіль, перець, прованські трави.
- Потім беремо зварені макарони і нанизуємо їх на шпажку. Укладаємо шпажку з макаронами на деко, застелене пергаментом і легко змащене олією.
- Нанизані макарони поливаємо томатним соусом, посипаємо цибулею, вітчиною та тертим сиром.
- Запікаємо в духовці при температурі 180 °С приблизно 15 – 20хв.
“Макарони на шпажках готові. Вийшла красива, смачна і незвичайна страва. Ідеальний обід”, – додає у дописі тренерка.
Чи сподобався вам рецепт страви? Спробуєте приготувати для сім’ї?
А для чого штани знімати?
Не знімати, а одягати.
Я ледь з кадру встиг втекти, я знаю
“Вітчина” – шинка.