<
Інші розділи

Рецепти БУГу: паста на шпажках від нововолинської тренерки Надії Самох

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:12 | 28.09.2021 / Нововолинськ / /
Перегляди
2095
/ коментарі 3

Нововолинська тренерка Надія Самох поділилась з читачами своїм рецептом «пасти на шпажках». Ця страва надзвичайно легка у приготуванні та до вподоби діткам.

З начинкою для страви можна експериментувати, тому зберігайте собі у закладки рецепт справи для родини, що опублікувала на інстаграм-сторінці Надія Самох.

Як готувати «пасту на шпажках»

Інгредієнти:

  • Макарони з твердих сортів пшениці – 250 г;
  • Помідори – 150 г (можна замінити на томат);
  • Вітчина – 100 г;
  • Твердий сир – 150 г;
  • Цибуля – 50 г;
  • Сіль/перець/прованські трави.

Спосіб приготування:

  1. В кип’ячену, підсолену воду всипаємо макарони і відварюємо 7 хвилин. Потім потрібно злити гарячу воду і швидко промити під холодною водою.
  2. Поки варяться макарони, потрібно натерти сир, нарізати вітчину та цибулю. Помідори обдати кип’ятком і подрібнити в блендері, добавивши сіль, перець, прованські трави.
  3. Потім беремо зварені макарони і нанизуємо їх на шпажку. Укладаємо шпажку з макаронами на деко, застелене пергаментом і легко змащене олією.
  4. Нанизані макарони поливаємо томатним соусом, посипаємо цибулею, вітчиною та тертим сиром.
  5. Запікаємо в духовці при температурі 180 °С приблизно 15 – 20хв.

“Макарони на шпажках готові. Вийшла красива, смачна і незвичайна страва. Ідеальний обід”, – додає у дописі тренерка.

Чи сподобався вам рецепт страви? Спробуєте приготувати для сім’ї?




коментарів: 3

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

22 Листопада, П’ятниця