<

В результаті зіткнення потяга і мікроавтобуса у Туреччині загинули шестеро людей

Цей запис опубліковано більш як рік тому
05:08 | 5.09.2021 / Новини / , , , /
Перегляди
129
/ Коментарі відсутні

4-го вересня близько 8-ї ранку в результаті зіткнення вантажного поїзда і мікроавтобуса на північному заході Туреччини шестеро людей загинули і ще сім отримали поранення.

За повідомленням інформаційного агентства Demiroren, в аварію на залізничному переїзді в Ергене, провінція Текірдаг, потрапив мікроавтобус з робітниками текстильної фабрики, що поверталися з нічної зміни, і поїзд, – повідомляє Європейська правда з посиланням на АР.

Усі загиблі перебували в мікроавтобусі, який потяг протягнув якийсь час після зіткнення. На поширеному з місця аварії фото видно зім’ятий автомобіль, що лежить на даху поруч із залізничними коліями.

Кадри з камер спостереження, які показали новинні телеканали, свідчать, що водій мікроавтобуса маневрував навколо опущеного шлагбаума, щоб перетнути колію, перш ніж поїзд врізався в транспортний засіб.

У минулому році Палата інженерів-механіків Туреччини заявила, що кількість аварій на залізниці в країні в три рази перевищує середній світовий показник, а профспілки попередили, що скорочення витрат призвело до проблем з безпекою.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок
29 Квітня, Понеділок