<

Медиків Володимира привітали з професійним святом

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:52 | 18.06.2021 / Володимир / , /
Перегляди
821
/ Коментарі відсутні

Напередодні Дня медичного працівника, який відзначають щороку у третю неділю червня, у актовій залі Володимир-Волинського територіально-медичного об’єднання відбулись урочистості з нагоди святкування.

Із привітаннями та побажаннями до лікарів, середнього, молодшого та адміністративного персоналу звернулися генеральна директорка ТМО Тетяна Ващук та голова Володимир-Волинської громади Ігор Пальонка, – йдеться на сайті міста.

Міський голова висловив вдячність від міської ради та депутатського корпусу усім працівникам медичної галузі за невпинну роботу, врятовані життя, самовіддачу, зокрема, під час боротьби з COVID-19. Побажав усім працівникам сфери охорони здоров’я наснаги, сил, поваги до них та їхньої праці.

Також Ігор Анатолійович зазначив, що міська влада розуміє важливість якісного медичного обслуговування та наявності належних умов у лікарні. Тому цього року максимально намагаються підтримувати усі ініціативи щодо виділення коштів на медичне устаткування та покращення матеріально-технічної бази лікарні.

Також з вітальними словами виступили голова районної ради Віктор Хиць та голова райдержадміністрації Юрій Лобач. З нагоди свята до закладу запросили команду луцьких гумористів, учасників «Ліги сміху» «Замок Любарта».




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок