<

П’ять на одного: молодики у Нововолинську під час святкування в альтанках побили сусідню компанію. Відео

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:55 | 2.03.2021 / Нововолинськ / /
Перегляди
196
/ коментарів 37

26-го лютого у Нововолинську святкування Дня народження закінчилося бійкою. Як розповіли БУГу друзі постраждалих, хлопців безпричинно почали гамселити молодики з іншої компанії.

Подія трапилася у місці відпочинку з альтанками та банею, біля “козлячого парку”.

“Хлопці, які святкували в альтанці поруч, підійшли до наших і запитали, чи можна поговорити і відразу почали бійку. На відео видно, як вони копали лежачих на землі та били руками по голові.

Вони навіть нападали п’ятеро на одного. Ніякого конфлікту перед тим не було, а на запитання, чому почали так робити, відповіли, що один з ваших не так глянув на нашого. Та ми сиділи на іншому кінці озера.

Ця компанія не перший раз влаштовує подібні бійки. Того ж вечора побили юнака біля Меридіану”, – розповіла одна із дівчат, яка була на місці.

Охоронець викликав поліцію, приїхали декілька карет “швидкої”. Як розповідають, в одного із постраждалих в бійці – перелом ключиці, в іншого – зломаний ніс, гайморові пазухи. Ще троє обійшлися синцями та вивихами. Хлопців госпіталізували, на наступний день вони написали заяви в поліцію.

“Ми впізнали молодиків, які влаштували бійку. Їм по 21-23 роки. Зв’язалися з ними, аби поговорити та попросити відшкодування на лікування. Один з потерпілих вже витратив декілька тисяч на лікування, будуть робити операцію на ключиці, на декілька місяців залишиться без роботи. Та нападники проігнорували прохання”.

У поліції БУГу зазначили, що відкрито провадження за заявами потерпілих про завдання тілесних ушкоджень. Будуть проведені експертизи, триває розслідування.




коментарів: 37
  1. В тих альтанках завжди повний бєспрєдєл, гроші беруть по 1000 а порядку немає і охорони теж.

      • У кацапів замало інтелекту щоб щось вчити. Їх переконати неможливо, можна лише відспівати

          • 5 на одного це норм? Я не знаю, що людина могла такого натворити, щоб на ній так зривались

    • Нащадки Бандери інтелігентні люди, чого не скажеш про совкових викормишів

  2. Сутечка просто так не починається . 100% всі були п’яні, і винні як одні , так і інші. Просто хтось встиг зробити з себе безневинну жертву .

    • Так не було сутечки) просто прийшли і побили, бо їм скучно стало на п’яну голову!
      Ніхто в їхню сторону не глянув навіть!

      • Треба направити тестостерон в інше русло і задуматись про майбутнє своє життя!

    • Покажіть де по закону не можна бути в стані алкогольного сп’яніння? Якщо ти випив і навіть наговорив комусь зайвого то тебе не мають права бити за це!

  3. Садити цю наволоч треба , нащадки голоти яку ніяк не виселять з Нововолинська. Нехай по тюрьмам все життя їздять

  4. Бидло національності та раси не має. “Законні” методи боротьби не діють…

  5. Якщо винуватці ігнорують прохання компенсації, то нехай їх роботодавці відшкодовують з їхніх зарплат, і зі звільненням без розрахункових. Або в тюрму. Бидлу нема місця серед людей

    • Це як? За якою статею? Та й, взагалі, тепер не обов’язково працювати. Хтось живе за рахунок контрабанди, хтось на заробітки їздить, хтось не легально працює, хтось “шабашить”, когось утримують батьки і т.д.. Це в радянські часи була стаття кримінального кодексу за дармоїдство.

  6. Ой, мабуть і одні і інші були в стані алкогольного сп’яніння… слово за слово і … Оскільки, “постраждалі” спочатку звернулися до “кривдників” (а не до поліції), щоб ті компенсували їм затрати на лікування, то вони, явно, знайомі і не все там “чисто”. Одних було більше – інших менше, більшість взяла “силою”. По відео не зрозуміло, хто почав бійку. Хоча, явно, де які ввійшли в “кураж” і “добивали” своїх “противників”. “Кривдники” відмовилися платити (вважаючі, що вони праві і ні в чому не винні та й ніхто нічого не доведе). Тепер “потерпілі” напишуть заяви в поліцію, потім “кривдники”, відчувши, що запахло криміналом (можливо, адвокати переконають, що краще розійтися “полюбовно”), заплатять відступні, “потерпілі” напишуть зустрічні заяви, що ні до кого не мають претензій, дурна робота і бюрократія для полісменів (все одно “поліція у всьому винна”). Інший варіант: поліція проводить розслідування, виявляється, що першими бійку розпочали “постраждалі”, а оскільки “нападників” більшість, то більше “свідків” на їхньому боці, можна приписати де кому перевищення меж необхідної самооборони і т.п.. Коротше, все залежить від волі учасників бійки, їх батьків, кваліфікації і таланту адвокатів і, конкретно, поліцейського, який буде розглядати матеріали події. Це все конкретний момент і ситуація. Але проблема в іншому. На сьогоднішній день в м.Нововолинську катастрофічно не вистачає поліції (в “строю”, приблизно, 50(!!!) поліцейських). Нажаль, це невдала реформа поліції і державної політики в сфері громадського порядку. В Європі (Німеччина, Франція, Польща, Італія) на 300 мешканців припадає один поліцейський. Тобто, на таке місто, як Нововолинськ, повинно бути не менше 150 поліцейських. По загальнодержавній статистиці, так і виходить. Але в Україні основна чисельність особового складу правоохоронних органів, в т.ч. і поліція, сконцентровані в Києві та в інших великих містах. В 1991 році в Нововолинську налічувалося понад 230 працівників міліції! Уявіть !!! Зараз в поліції є вакансії, але на 10-12 тис.грн зарплати ніхто не хоче йти туди працювати (“собача” робота). Питання громадської безпеки в місті повинно бути пріоритетним у новообраного мера та депутатів, бо Нововолинськ має злу репутацію криміногенного містечка. Крім того, менталітет більшості нашого населення заключається в прислів’ї “Моя хата з краю…”, а “героїзм” закінчується в коментарях на “Бузі” або у Фейсбуці…

    • Ви бачите тільки частину відео) вам не зрозуміло хто кого. Але на повному відео зрозуміло хто винен і видно, що без причини) просто скучно стало хлопцям….

      • Тому, щоб оцінити дану ситуацію, необхідно всебічне розслідування (відео, покази свідків, речові докази, висновки експертів, тощо). Бо “журналісти” часто, з метою створення сенсації, яку будуть потім жваво обговорювати, неправдиво, або не в повному обсязі, висвітлюють подію. А ще важливо промовистий заголовок.

  7. Сумно на це дивитись. Якби не бухали , то і не було б конфлікту. Таке враження ,що в людей єдиний спосіб відпочити і щось святкувати – це заливати в себе різний непотріб .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок