<

ТОП-10 новин про місцеві вибори: що цікавило жителів Володимира

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:43 | 23.10.2020 / Володимир / /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні

Останній місяць для українців був насиченим новинами, особливо політичного характеру. Щоб підсумувати події, які найбільше цікавили мешканців Володимира-Волинського впродовж виборчих перегонів, БУГ підготував ТОП-10 новин.

Перегляди публікацій, коментарі, активне обговорення в соцмережах показує, що викликало найбільший інтерес серед виборців.

ТОП-10 новин Володимира-Волинського

Ну і почнемо з підрахунку висловлювань міського голови Володимира-Волинського Петра Саганюка про те, що на вибори він більше не піде. Як і мер Нововолинська, він вирішив, що ще не все встиг завершити, що планував, на посаді мера.

«Балотуватися не буду»: скільки разів Саганюк обіцяв, що не йтиме на вибори

Коли публічно про те, що Саганюк все ж іде стало відомо досить пізно, то публічну заяву, що планує балотуватися на мера опублікував ще на початку серпня Ігор Пальонка. Балотується він за підьримки народного депутата Ігоря Гузя.

Нині Пальонка – чинний голова Зарічанської ОТГ.

На початку жовтня в студії БУГу відбувся прямий ефір за участі Гузя та Пальонки, під час якого глядачі змогли задати свої запитання. На даний момент ефір переглянули у фейсбуці 9,6 тисяч глядачів.

Про Саганюка, проєкти з реконструкції, вибори й дебати: Пальонка та Гузь відповіли на запитання в прямому ефірі БУГу

Ще одна тема, яка, виявилося, “болить” мешканцям Володимира- реконструкція центрального простору Володимира – площі Героїв.

Відомий у місті дизайнер Андрій Гнатюк заявив, що “концепція реконструкції площі Героїв у Володимирі, яку обрали для реалізації, є застарілою”. Натомість він пропонував свої варіанти, за які у популярній інстаграм спільноті проголосувала більшість учасників голосування.

Концепція реконструкції площі Героїв у Володимирі, яку обрали для реалізації, є застарілою, – Андрій Гнатюк

Ще одне, що “боліло”, але навіть на початковому етапі робіт вже встигло приємно порадувати водіїв міста – це ремонт вулиці Устилузької. Поки що в межах міста покладено чорновий шар асфальту. Роботу виконує польська фірма-підрядник.

Почали ремонт Устилузької у Володимирі: кадри з ДронуБУГа

Читайте також: Польський підрядник обіцяє покласти вирівнюючий шар асфальту на відрізку Устилуг-Володимир до кінця листопада

Ще одне інтерв’ю, яке тривало майже годину, у фейсбуці встигли переглянути 16,6 тисяч глядачів. Дехто щиро зізнався журналістам, що слухав двічі, а політолог з Луцька, в якого БУГ брав інтерв’ю згодом, зізнався, що і йому було цікаво послухати.

Активіст Тарас Сватко завітав у студію БУГу, аби відкрити багатьом очі на певні справи у місті.

Почали ремонт Устилузької у Володимирі: кадри з ДронуБУГа

Якщо вам цікаво це, то читайте також:

У Володимирі так роблять: встановлюють по документах, як нове, а насправді – це бувше у вжитку і часто непридатне до використання, – Тарас Сватко

«Самому немає сенсу балотуватися. Якби я прийшов один, без команди, то мене би просто з’їли»,- Сватко

Ще одна гучна новина, яка облетіла місто, також стосується активіста. Сватко опублікував опублікував відеоролик-анонс аудіофільму «Гроші на смітник» проекту «По той бік закону», а згодом – дві перші серї.

У дописі до відео він зазначив, що аудіофайли йому передав уже покійний директор КП «Полігон» Олександр Козичко з проханням опублікувати, якщо з ним щось трапиться. За словами Сватка, вони тісно спілкувались перед смертю Козичка і «грали свої ролі».

“Плівки Козичка” ще з’являться у мережі, адже вийшло тільки дві серії аудіозаписів.

Активіст з Володимира анонсував багатосерійне розслідування з аудіодоказами щодо сміттєзвалища та назвав смерть Козичка «загибеллю»

Сватко оприлюднив першу серію аудіофільму про маніпуляції з коштами під час будівництва сміттєзвалища у Володимирі

Волинські посадовці схиляли директора Полігону у Володимирі заплатити підрядникам за невиконані роботи: подробиці аудіофільму Сватка

Активіст з Володимира оприлюднив другу серію аудіофільму «Гроші на смітник»

Напевно, “день тиші” мешканці міста чекають, як манни небесної, адже політична реклама та агітація всім сидить, ймовірно “в печінках”. Так наприклад, агітацію у Володимирі, яку не могли роздати, лишали в смітниках, клеїли на опори, викидали під ноги Всюди вона була – політична реклама. Спостерігалися і гучні порушення. Наприклад – це розклеєні вночі листівки по Володимиру без вихідних даних.

«Більше красти не буду»: у Нововолинську та Володимирі невідомі розклеїли листівки

Також спостерігалися і провокації.

Команда «За Майбутнє» Володимира-Волинського заявляє про провокацію

14-го жовтня у Володимирі-Волинському провели перший LEGO-батл. Захід відбувався на відкритому повітрі, організатори попіклувалися про максимальне дотримання карантинних заходів. Проте чомусь, не дивлячись на те, що у місті в цей святковий день відбувалося ще чимало заходів, саме цьому LEGO-батлу присвятила увагу громадськість.

Не тільки тому, що захід був дійсно цікавим, а ще й тому, впевнені місцеві користувачі фейсбуку, що на носі – вибори. Ті, хто дуже підтримує чинну владу у Володимирі – викликали поліцію. Тричі.

Зробити на зло – тактика провладних «активістів» Володимира або Історія про те, як тричі викликали поліцію на сімейне свято

І насамкінець – позитив. Мешканець Володимира-Волинського, актор “Різнобарв’я” Юрій Лукницький не зміг сидіти склавши руки, та вирішив записати кілька роликів гумористичного характеру про вибори. Після публікації БУГу увагу на Юрія звернули і центральні телеканали.

Мешканець Володимира-Волинського опублікував гумористичне відео, в якому застеріг від підкупу виборців

А тут інтерв’ю з Юрієм згодом: Юрій Лукницький розповів про важливість свідомого вибору, критичного мислення та просвітницьку діяльність перед виборами

І нагадаємо надважливе. 25-го жовтня не забудьте і не полінуйтеся прийти на виборчу дільницю і проголосувати. https://www.instagram.com/p/CGqjEm5Bmfu/?utm_source=ig_web_copy_link




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок