<

Їздив без номерів: у Нововолинську чоловік намагався кілька разів «відкупитись» від патрульних, це зафіксували на камеру

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:57 | 11.09.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
10
/ 1 коментар

Патрульні у Нововолинську зупиняли водія Опеля, який рухався без номерних знаків. Чоловік спочатку втікав від поліції, а згодом намагався дати правоохоронцям хабар, щоб уникнути штрафу.

Про це повідомляє пресслужба поліції Волинської області.

“Водій дозволив собі їздити вулицями міста на транспортному засобі без номерних знаків. Саме тому його помітили та зупинили нововолинські поліцейські.

Однак той спочатку не виконав законну вимогу поліції, а поїхав далі, де за кілька метрів його рух таки перекрили”, – йдеться у повідомленні.

Всілякими методами порушник намагався «вирішити» питання, аби його не притягали до адміністративної відповідальності.

Під час оформлення постанови він поклав у службовий автомобіль неправомірну вигоду 500 гривень, що кваліфікується як кримінальна відповідальність.

До речі, з початку року волинські поліцейські зареєстрували 87 кримінальних проваджень за ст. 369 Кримінального Кодексу України (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі).

https://www.facebook.com/watch/?v=312834936640898&extid=P6adxxM0d039Vvyu




один коментар
  1. А як Танчев та Шарко екс. керівники шахти 9, котрих взяли на хабарі ЇЗДИЛИ НА АВТО за підробними номерами та документами? Це питання до нашої поліції.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

3 Травня, П’ятниця
2 Травня, Четвер