<

Тренер спорткомплексу «RealFіt» та його вихованці привезли перемоги зі Всеукраїнського чемпіонату з пауерліфтингу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:41 | 13.07.2020 / Нововолинськ / , , /
Перегляди
40
/ Коментарі відсутні

Нововолинські спортсмени взяли призові місця у своїх категоріях на 10-му Всеукраїнському Відкритому Чемпіонаті ВПА України з пауерліфтингу, який пройшов у Луцьку.

Тренер нововолинського спорткомплексу «RealFіt» у ТРЦ «FORest» Олександр Бурда зайняв перше місце з пауерліфтингу серед професіоналів у своїй ваговій категорії та третє – в абсолютній. У становій тязі він виборов перше місце і став першим в «абсолютці».

Спортсмени, яких тренує Олександр, показали високі результати серед аматорів. Анатолій Гуліта і Назар Ковальчук виступали в дисципліні жим лежачи.

Анатолій у категорії 45-49 років посів перше місце, виконав норматив майстра спорту, і друге місце в абсолютній категорії. У змаганнях Назар брав участь вперше. Він зайняв третє місце в своїй ваговій категорії і виконав норматив (2-й дорослий розряд).

Загалом Олександр більше 16 років у спорті, активно тренується, ставить перед собою цілі та намагається покращувати власні рекорди.

Нагадаємо, Олександр зі своїми вихованцями у 2019 році вибороли першість у своїх категоріях на Всеукраїнському Відкритому Чемпіонаті ВПА України з пауерліфтингу.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок