<

Фітнес-студію своїми силами створили на базі однієї зі шкіл Володимир-Волинського району

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:55 | 16.03.2020 / Володимир / , , /
Перегляди
60
/ Коментарі відсутні

На базі школи села Хмелівка Володимир-Волинського району створили фітнес-студію “Мія” для учнів школи та їхніх батьків. Заняття проводять на волонтерських засадах вчителі, а кошти на обладнання зібрали на сайті платформи GoFundЕd.

Про це БУГу розповіла розробник проєкту Лариса Цаль, заступник директора з навчально-виховної частини школи села Хмелівки.

Сама студія аеробіки “Мія”, що розшифровується як “Мама і я” відкрилась 26-го лютого. Ідея належить Оксані Цизь, директору школи, де навчаються діти з трьох навколишніх сіл.

“Колектив школи села Хмелівка долучився до програми “Школа 3.0”, організований центром інноваційної освіти “ПроСвіт”. Впродовж 9-ти місяців ми з Оленою Кандибою, нашим мудрим ментором, вчилися змінювати себе, змінювати атмосферу в школі, робити уроки цікавими, залучати дітей та батьків до організації навчально-виховного процесу.

Ми долучились до проєкту Healthy Schools, тому й вирішили створити проект фітнес-студії, яка була б цікава для дітей та батьків, а також для нас, вчителів”, – розповідає Лариса Цаль.

Проєкт був розміщений на платформі GoFundЕd. Завдяки цьому вдалося зібрати 29 100 гривень за три місяці, за які закупили ноутбук, проєктор, екран і обладнання (круги, фітнес-м’ячі, каремати, фітнес резинки, колеса-триммер і фітнес-диски). На платформі ідею підтримали 53 людини.

“Наразі у школі провели пробні заняття з учнями та вчителями. Усе на волонтерських засадах. З учнями заняття проводять їх вчителі фізкультури, а з батьками та вчителями буде проводити керівник хореографічного гуртка Борис О.О”, – каже розробник проєкту.

Шкільний завуч розповіла, що помпезного відкриття з перерізанням стрічки не було.

“Я сама особисто розробила проєкт із вчителями та батьками, контролювала його реалізацію, усі закупівлі, організовувала роботу щодо зйомки відео, склала кошторис на обладнання. Якщо чесно, то доводилось самій забирати все обладнання з Нової Пошти, привозити до школи, зв’язуватись з постачальниками і керівниками організації ПроСвіт”, – зізнається Лариса Цаль.

Обладнання для занять встановили у спортивному залі, де перед цим, за умовами проєкту, зробили косметичний ремонт.

“Плануємо проводити заняття із бажаючими учнями, їх батьками і вчителями по п’ятницях з 15:00 по 17:00“, – зазначає автор проєкту.

Фото зроблені до початку карантинних заходів в країні




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок
29 Квітня, Понеділок