<

Чоловіка, який викрадав автомобілі у Нововолинську, госпіталізують до психіатричної лікарні

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:48 | 17.12.2019 / Нововолинськ / , /
Перегляди
15
/ Коментарі відсутні

Прокурори наполягають застосувати до 22-річного мешканця одного з сіл Старосамбірського району Львівської області, який незаконно заволодів двома транспортними засобами у Нововолинську, примусові заходи медичного характеру.

Про це інформує прокуратура Волині.

Упродовж 2-3 жовтня 2019-го року чоловік незаконно заволодів автомобілями “ВАЗ 21013” та “ИЖ 412ИЗ” у шахтарському місті, завдавши їхнім власникам майнової шкоди.

У двох авто він розбив скло у дверцятах, заліз у салон, завів та поїхав у невідомому напрямку.

Згодом експерти з’ясували, що чоловік не усвідомлював свої дії та не мав можливості ними керувати.

Унаслідок психічного захворювання, матеріали скеровані до суду з клопотанням про застосування до чоловіка примусових заходів медичного характеру у вигляді госпіталізації до закладу з надання психіатричної допомоги із звичайним наглядом.

Згідно ч. 3 ст. 94 Кримінального кодексу України госпіталізація до закладу з надання психіатричної допомоги із звичайним наглядом може бути застосована судом щодо психічно хворого, який вчинив суспільно небезпечне діяння,  який за своїм психічним станом і характером вчиненого суспільно небезпечного діяння потребує тримання у психіатричному закладі і лікування у примусовому порядку.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок
29 Квітня, Понеділок