<

Затримали підозрюваного у крадіжці могильних плит з кладовища в Осмиловичах

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:38 | 3.11.2019 / Іваничі / , /
Перегляди
10
/ коментарів 9

2-го листопада, за попередньою інформацією, затримали чоловіка, якого підозрюють у крадіжці трьох могильних плит із кладовища у селі Осмиловичі Іваничівського району. Ним виявився 32-річний житель села Низкиничі.

Про це повідомив Павло Андрощук на сторінці у фейсбуці.

“Підозрюваного у викрадені могильних плит в селі Осмиловичі затримали. Ним виявився житель села Низкиничі Андрій С., 32 роки.

При обшуку в нього знайшли газовий балончик, яким він скористався при нападі на свідка крадіжки в селі Осмиловичі. Але цей свідок опізнав його! Також вилучили бус, яким він вивозив плити.

Він не врахував, що в нас на кладовищі є відеонагляд, де все видно, як заїхав, як загрузив…

Прошу всіх у кого були подібні крадіжки могильних пам’ятників не кричати ,що все пропало, а звернутися в поліцію і надати всю відому інформацію”, – йдеться в дописі.

Нагадаємо, 1-го листопада камери відеоспостереження зафіксували крадіжку могильних плит серед білого дня на кладовищі в Осмиловичах.




коментарів: 9
  1. Якщо це Бистрий Алень зробив насправді то його церква на Ломоносова візьме на поруки посадить в центр реабілітаціі в селі Дигтів і тому злодію розбійнику все зійде зрук.

    • В селі дигтів , шановна реб центр не від “Ломоносова”
      Ви б хоча інфу перевіряли
      І до речі воно вже давно не є в тій церкві)

      • Як бистро набрали плюсів багато.Як ви знаєте про ті центри то скажіть можливо я помилилась.Колись церква на 6 м-н була разом .з ломонововою

        • На скільки ще відомо, будь яка спільнота чи церква , на поруки злодіїв не бере, так що спіть спокійно , виродка покарає суд, і це вже від українського правосуддя залежить, хоча можливо відкупиться і буде на волі,)

  2. Замість того щоб коментарі видаляти краще б фото проклятого виродка опублікували щоб люди знали з ким краще не мати діла в майбутньому

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок