<

У Володимирі-Волинському презентували фільм «Рубіж. Грубешівська операція»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:14 | 13.09.2019 / Володимир / /
Перегляди
5
/ коментарів 6

13-го вересня у культурно-мистецькому центрі Володимира-Волинського відбувся перегляд кінофільму «Рубіж. Грубешівська операція». Документальний фільм розповідає про спільну боротьбу українських та польських повстанців проти радянських комуністів під час та після Другої світової війни.

Перед показом глядачі мали можливість послухати авторів фільму, зокрема: автора сценарію Тараса Лазера, директора кінострічки Олени Яковенко, координатора проекту Наталії Цегельник.

Як розповів Тарас Лазер, фільм знімали і Україні, і в Польщі. Довелося передивлятися багато годин відеохронік, перебрати паперові архіви, задати сотні запитань живим свідкам подій.

Автори стрічки повідомили, що незабаром планують зйомки нового повнометражного фільму, повністю присвяченого темі депортації 1944-45 років».




коментарів: 6
  1. боролися-боролися і нарешті перемогли ! народ радістно вітає переможцев ! ну, тепер вони для народа зроблять краще ніж кляті комуняки ! адже саме за це вони і боролися ! шо, не за це ? а за шо ? невже за краще життя тих, хто цей народ обдирає ?

  2. Кому що, а гостю аби пузо напхати… До речі, поляки живуть краще, ніж при комуняках

  3. пузо – це діло десяте, головне мати можливість нерабам пахати на пшекських плантаціях і волати СУГС !

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок
29 Квітня, Понеділок